IKC De Lei haalt genoeg geld op voor droomspeelplein

Kristel van Goozen, de 37-jarige directeur van Integraal Kindcentrum (IKC) De Lei in Leimuiden onthulde vandaag, samen met burgemeester Marina van der Velde en de directeur van Kinderopvang Snoopy, het bedrag dat is opgehaald voor het nieuwe speelplein van de basisschool. De leerlingen hebben zo hard hun best gedaan dat de benodigde € 70.000 is behaald!

Vrijdag 25 september werd al het geld bij elkaar gelegd en geteld. Het bedrag dat de leerlingen van IKC De Lei hebben opgehaald met de sponsorloop en de Heitje voor karweitje-weken, kwam uit op € 13.700, meldt het Leidsch Dagblad.

‘’Gelukkig zijn er ook veel ouders en bedrijven die speeltoestellen willen sponsoren’’, vertelde Kristel in een eerder interview. Er is een bedrijf die de speeltunnels sponsort, een ander bedrijf wilt krukjes in de vorm van waterlelies en de duikelrekken betalen, twee ouders die in de tuinenwereld zitten zorgen voor de bomen en planten en weer een ander gaat een muurtje bouwen met de kinderen. Daarnaast deden meerdere ondernemingen, onder wie Rabofonds, een gulle gift.

Al met al zorgt dit ervoor dat de leerlingen van IKC de Lei, de kinderopvang Snoopy en peuteropvang Olleke Bolleke vanaf 9 december 2020 kunnen spelen op hun speelplein vol met speeltoestellen, zandbakken, kruiptunnels en vooral veel groen.

Benieuwd naar de onthulling? Die zie je in het onderstaande filmpje.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.