Dennis

In Up Go komt naar je toe! Volleybal in de wijk

Evenals vorig jaar organiseert volleybalvereniging In Up Go ook dit jaar weer het populaire "Volleybal in de wijk". 

Komende week zijn we op 2 avonden in Oude Wetering en Roelofarendsveen te vinden. Iedereen van jong tot oud mag mee volleyballen. Om 19 uur worden de velden opgezet en direct daarna wordt gestart met het volleyballen. Er zijn geen kosten aan verbonden en aanmelden is niet nodig. Dus kom gewoon langs op een van onderstaande locaties en doe gezellig mee! Op de volgende data en locaties kun je In Up Go binnenkort vinden:

Dinsdag 18 augustus 2020: sportveld Schoener, Oude Wetering

Woensdag 19 augustus 2020: voetbalkooi naast Kaskade, Roelofarendsveen

Tot dan.


Meer nieuws

Overige gisteren 15:23

Joop Zoetemelk aangereden in Frankrijk

Joop Zoetemelk is vandaag in Frankrijk aangereden. De oud Ripper werd op zijn fiets aangereden door een auto. Hij is met meerdere botbreuken per helikopter afgevoerd naar het ziekenhuis.

Sport gisteren 11:21

Clubs tellen af

De fusie tussen de voetbalclubs WVC en DOSR nadert haar hoogtepunt. Over een week wordt de nieuwe naam en het nieuwe tenue bekend gemaakt. De stemming begint al op vrijdag. in de kantine van DOSR. Vanwege corona is er een compleet stemschema opgesteld.

Natuur en recreatie gisteren 09:41

Watertoren kleurt paars als steuntje in de rug

Het was en rare kermisweek. Het weer was echt Veense Kermisweer en er hing een gezonde spanning in de lucht. Zou er nog iets gaan gebeuren? Op vrijdag vierden De Stamgasten van De Haven al kermis in hun eendje. Maar zou de kermiszaterdag nou echt een zaterdag als alle anderen worden?

Natuur en recreatie 19 sep. 2020 15:51

Toch een beetje corso in De Veen

En dan is het de zaterdag van de corso in Roelofarendsveen. Maar helaas is dit jaar alles anders. Dus is er ook geen corso. Helaas.

Algemeen 18 sep. 2020 21:24

Boeren komen met tractoren bijeen in weiland Hoogmade

Met een stoet van tientallen tractoren reden boeren door Hoogmade. Dit keer was het Malieveld in Den Haag niet de eindbestemming, maar juist een weiland in Hoogmade. Daar werd een statement gemaakt.