Gemeente Kaag en Braassem

Inbraak in aula begraafplaats Woubrugge

Er is vannacht is ingebroken in de aula van de begraafplaats in Woubrugge. Afgelopen weekend werd er ook al ingebroken in een kerk in Leimuiden.

Tijdens de inbraak luidden de kerkklokken, dat was om 00:00 uur vannacht. Een glas in lood raam is gesneuveld, de buitendeur is beschadigd en de geluidsinstallatie is gestolen. Er wordt aangifte gedaan voor de inbraak.

Afgelopen zondag werd er ook al ingebroken in de kerk in Leimuiden. In de kerk waren de offerblokken uit de muur getrokken, wat ook schade veroorzaakt heeft.

 


Meer nieuws

Politie vandaag 16:40

Uit de hand gelopen ruzie mondt uit in mishandeling op Kaag

In de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 juni heeft er een incident plaatsgevonden op Kaag. Het politieteam van Kaag en Braassem kwam af op een uit de hand gelopen ruzie. Het bleek om een flinke mishandeling te gaan. 

Maatschappij gisteren 16:07

Steun samen met PLUS van Dijk je favoriete club of vereniging

PLUS van Dijk staat midden in de maatschappij en levert graag een positieve bijdrage aan de samenleving. Niet voor niets is PLUS voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt. Zij vinden het dan ook belangrijk de lokale gemeenschap te ondersteunen.

Politie 12 jun. 2021 17:04

Grote verkeerscontrole in Roelofarendsveen

Vrijdag 11 juni hield de politie, samen met de Douane, Dienst Infra, Landelijke Eenheid, Team Real Time Intelligence Center (RTIC) en team Coördinatie en Executie Taken een grote controle op het parkeerterrein van DOSR in Roelofarendsveen. 

Advertorial Overige 11 jun. 2021 16:41

Volg @plutosport.nl en maak kans op leuke EK-prijzen!

Yes! Vandaag begint het EK voetbal en dat betekent iedere dag genieten van de beste wedstrijden, versierde straten, oranjebitter, oranjevla, oranjekoeken en natuurlijk leuke winacties. Bij Plutosport maak je kans op een Plutosport juichshirt!