Gemeente Kaag en Braassem

Inbraak in aula begraafplaats Woubrugge

Er is vannacht is ingebroken in de aula van de begraafplaats in Woubrugge. Afgelopen weekend werd er ook al ingebroken in een kerk in Leimuiden.

Tijdens de inbraak luidden de kerkklokken, dat was om 00:00 uur vannacht. Een glas in lood raam is gesneuveld, de buitendeur is beschadigd en de geluidsinstallatie is gestolen. Er wordt aangifte gedaan voor de inbraak.

Afgelopen zondag werd er ook al ingebroken in de kerk in Leimuiden. In de kerk waren de offerblokken uit de muur getrokken, wat ook schade veroorzaakt heeft.

 


Meer nieuws

Politiek vandaag 14:31

D66 lanceert krachtige organisatie met oog op verkiezingen

De D66-afdelingen Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Kaag en Braassem en Nieuwkoop gaan sinds woensdag 25 november samen verder als D66 Groene Hart. De reden voor de samenvoeging is een behoefte aan meer slagkracht in de regio, wat betreft D66 speerpunten waaronder duurzaamheid, onderwijs en klimaat. 

Wonen en bouwen gisteren 17:23

Sloop voormalig café ’t Lage Land van start

Woensdag 18 november zijn de sloopwerkzaamheden van café ’t Lage Land in Oud Ade van start gegaan. De slopers zijn begonnen met de achterkant van het pand om zo naar voren te werken. Op de locatie aan de Leidseweg worden tien appartementen gerealiseerd.