Informatieavond CPO-project vanavond online

De informatieavond over het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap-project (CPO) in Nieuwe Wetering is vanavond 16 september online te volgen. Vanwege het coronavirus vindt de informatieavond niet plaats op de locatie ‘tussen Kaag en Braassem’ in Nieuwe Wetering.

Deelnemers van de informatieavond hebben vorige week een mail gehad met meer informatie en een link om aan de vergadering deel te nemen.

Het CPO-project is voor starters die in de gemeente Kaag en Braassem zijn opgegroeid. Voor hen zijn er weinig mogelijkheden om in de gemeente zelfstandige woonruimte te vinden. Sociale huurwoningen zijn schaars en de wachttijden zijn vaak lang. Koopwoningen die worden aangeboden zijn te duur en voor de meeste starters niet te financieren. En dat terwijl je als starter wellicht graag in de gemeente wil blijven wonen.

Meer weten? Kijk op https://www.kaagenbraassem.nl/ 


Meer nieuws

Overige gisteren 15:23

Joop Zoetemelk aangereden in Frankrijk

Joop Zoetemelk is vandaag in Frankrijk aangereden. De oud Ripper werd op zijn fiets aangereden door een auto. Hij is met meerdere botbreuken per helikopter afgevoerd naar het ziekenhuis.

Sport gisteren 11:21

Clubs tellen af

De fusie tussen de voetbalclubs WVC en DOSR nadert haar hoogtepunt. Over een week wordt de nieuwe naam en het nieuwe tenue bekend gemaakt. De stemming begint al op vrijdag. in de kantine van DOSR. Vanwege corona is er een compleet stemschema opgesteld.

Natuur en recreatie gisteren 09:41

Watertoren kleurt paars als steuntje in de rug

Het was en rare kermisweek. Het weer was echt Veense Kermisweer en er hing een gezonde spanning in de lucht. Zou er nog iets gaan gebeuren? Op vrijdag vierden De Stamgasten van De Haven al kermis in hun eendje. Maar zou de kermiszaterdag nou echt een zaterdag als alle anderen worden?

Natuur en recreatie 19 sep. 2020 15:51

Toch een beetje corso in De Veen

En dan is het de zaterdag van de corso in Roelofarendsveen. Maar helaas is dit jaar alles anders. Dus is er ook geen corso. Helaas.

Algemeen 18 sep. 2020 21:24

Boeren komen met tractoren bijeen in weiland Hoogmade

Met een stoet van tientallen tractoren reden boeren door Hoogmade. Dit keer was het Malieveld in Den Haag niet de eindbestemming, maar juist een weiland in Hoogmade. Daar werd een statement gemaakt.