Ingezonden

Inschrijving van het Bob On Board Open Toernooi van Tennis Vereniging Leimuiden geopend

Van 21 augustus tot en met zondag 29 augustus vindt plaats in Leimuiden, het Bob on Board Open Toernooi, 15 onderdelen dubbel, heren, dames en gemengd, klassen 4 t/m 8.

Op 21 augustus start de 25+, op 23 augustus de 50+, de 25+ vindt plaats in de weekenden en doordeweeks in de avonden, de 50+ doordeweeks overdag.

Inschrijven kan tot 2 augustus 12.00 uur via :  https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/2640F8DD-DC51-4EDD-AE4A-A66DB8DC62CA

Dit jaar heeft het OT weer een hoofdsponsor, Bob on Board, een botenverhuurbedrijf uit Roelofarendsveen, zie www.bobonboard.nl.

Ook zijn er baansponsors, Pelletkachelpartners Perry Borst,  De Rijk BV, Bloksma Keukens, Van Berkel Aannemers, Poel Vers en Visualles.

Gespeeld wordt op 6 gravelbanen, naast de wedstrijden koken leden van TV Leimuiden, met als hoofdkok Henk Huizing, voor de gasten. Ieder dag een ander menu voor een zacht prijsje.

Met bijna 600 deelnemers is het OT van TV Leimuiden altijd erg succesvol. TV Leimuiden bestaat sinds 1975 en is gevestigd aan de beukenlaan in Leimuiden, zie www.tvleimuiden.nl


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.