Blog 16 jun. 2021 09:33

Handelen of toch maar alléén wandelen?

Ze mochten, na de nodige versoepelingen, eindelijk weer eens uit eten met vrienden. Ze waren inmiddels wel Corona moe. Genieten en ff lekker bijpraten, maar wel volledig gevaccineerd.

Blog 14 apr. 2021 15:53

U weet waar de dader ligt…

De steeds terugkerende vraag aan klanten is: hebt u het wel goed geregeld? Antwoord: wat? Dan zeg ik: de erfenis!

Blog 17 mrt. 2021 11:23

De dief van de (eigen) portemonnee

Heb jij onlangs ook de uitzending van Zembla gezien? Het ging over ouderenmisbruik dat in allerlei vormen voorkomt. Van fysiek geweld in de huiselijke kring tot het leegtrekken van de bankrekening door middel van phishing.

Blog 17 feb. 2021 17:34

W.C. eend

Lockdown, quarantaine, avondklok. Het kan niemand ontgaan. Ons leven wordt volledig geregeerd door het coronavirus. Behalve afgelopen weekend dan. Toen was Nederland bevangen door een andere variant, het schaatsvirus. Massaal gingen we het ijs op. De muts over de oren, de schaatsen geslepen en het verstand letterlijk en figuurlijk op nul!

Blog 5 dec. 2020 13:32

Wat ik vind van de plannen voor de oude Bona

Barry Verdel wil de Bona kopen en deze omtoveren tot "een soort campus waar werken, leren en ontspannen samengaan met huisvesting voor jongeren en starters", lees ik woensdagochtend. Laat ik beginnen te zeggen dat ik dat een fantastisch idee vind. En dat meen ik uit de grond van mijn hart. Waarom er dan toch een stukje aan wagen zult u zich afvragen. Want meestal maak ik alleen een stukje als er iets te klagen valt. Dat zal ik u uitleggen.

Blog 16 sep. 2020 14:14

Steeds verrassend…?

Of ik ook al met mijn ‘handel’ bij de drogist lag, werd mij onlangs gevraagd. U zult het vast al gehoord hebben. Voor een testament kan je tegenwoordig terecht bij het Kruidvat. Ja inderdaad, ze blijven verrassen!

Blog 28 aug. 2020 13:06

Kermisloze september

Het is eind augustus. Normaal begint het hier en daar in Roelofarendsveen en Oude Wetering flink te kriebelen. Maar ja, wat is er in 2020 nog normaal? 

Blog 18 aug. 2020 16:54

Leimuiden voortaan bij Alphen?

Voor velen is het een uitgemaakte zaak. Het westelijk deel van Kaag en Braassem gaat op termijn bij Leiden horen, het oostelijk deel van onze gemeente bij Alphen. In Leimuiden hebben ze daar vast een voorschot op genomen.

Blog 17 jun. 2020 13:01

Waar is de dader?

Ja, ik zal het maar toegeven. Ook ik lees de Telegraaf. Daarmee doorbreek ik waarschijnlijk de mythe dat notarissen alleen het NRC, de Volkskrant, AD of het Financieel Dagblad lezen. Niet alleen uit mijn praktijk, maar ook uit de bladen, haal ik mijn inspiratie. Dus ook uit de Telegraaf. 

Blog 11 jun. 2020 11:43

Busje te hoog of viaduct te laag? That's the question

Afgelopen dinsdag was het weer raak. De bestuurder van een bestelbus probeerde zijn busje van zo rond de 2.7 meter hoog onder het 2.4 meter hoge viaduct aan de Zuidweg, onder de N445 in Rijpwetering door te rijden.