Advertorial Economie 3 nov. 2022 11:45

Online fraude event Rabobank. Houd je geld veilig, herken fraude

Criminelen bedenken steeds nieuwe manieren om persoonlijke gegevens te verkrijgen en hier vervolgens misbruik van te maken. Als coöperatieve bank wil Rabobank bijdragen aan de voorkoming van oplichting en op die manier bijdragen aan een financieel gezond(er) leven en veilig bankieren. Daarom organiseert de bank op dinsdag 15 november het landelijke online event ‘Houd je geld veilig, herken fraude’.

Blog Economie 13 jul. 2022 11:56

Het boerenverstand

Je boerenverstand gebruiken. Wie kent de uitdrukking niet? Boeren zijn praktisch ingesteld, die voor veel problemen een oplossing weten te vinden. Soms worden problemen wel erg groot en schiet ook het boerenverstand wel eens tekort.

Blog Economie 13 apr. 2022 14:49

De waarde van geld…

Inflatie, iedereen wordt erdoor geraakt. Ronduit zorgelijk zou de positie van studenten zijn. Het bier wordt namelijk ook alsmaar duurder. Ze zitten toch al in de hoek waar de klappen vallen met de studieschuld die ze opbouwen. De vraag is, komen ze al dit leed ooit te boven of moeten we al spreken van een verloren generatie.

Advertorial Economie 23 mrt. 2022 15:37

Thijs Standbouw: grafische vormgeving en ondersteuning

Naast het bouwen van beurzen en beursstands heeft Thijs Standbouw ook een eigen printstudio. Zij kunnen hierdoor hun opdrachtgevers maar ook de B2B markt op grafisch gebied veel werk uit handen nemen.

Economie 14 jan. 2021 13:14

Zoveel inwoners in Kaag en Braassem zitten in de bijstand

Door de coronacrisis kregen 28 op de 1000 mensen afgelopen jaar bijstand. In grotere gemeenten als Amsterdam, Rotterdam, Groningen en Arnhem hadden de meeste mensen hulp nodig. Hoe dat in Kaag en Braassem zit, lees je hier.

Advertorial Economie 31 okt. 2020 14:11

Kroes en Partners: de notaris met een menselijke maat

Een notaris is een saaie, oude man die af en toe een stempel of een handtekening ergens op zet. Toch? Notariskantoor Kroes en Partners bewijst het tegendeel. “Kwaliteit is bij ons net zo belangrijk als de menselijke factor. Wij denken actief met de klant mee en denken altijd in oplossingen.”

Economie 23 sep. 2020 14:58

Rabobankkantoor aan Het Oog blijft nog even gesloten door corona

Sinds de uitbraak van de coronacrisis is de Rabobank in Roelofarendsveen gesloten. Klanten kunnen zolang terecht in de vestiging in Alphen aan den Rijn aan het Stadhuisplein 2. Het kantoor werkt met twee teams om een uitbraak onder het personeel te voorkomen.

Economie 11 sep. 2020 10:26

Zoveel is de WOZ-waarde gestegen in de gemeente Kaag en Braassem

Per 1 januari 2020 is de gemiddelde WOZ-waarde van woningen voor het vijfde achtereenvolgende jaar gestegen. Ook in de gemeente Kaag en Braassem is dit het geval. Benieuwd hoeveel de WOZ-waarde precies is gestegen? Lees dan verder.

Advertorial Economie 10 mrt. 2020 10:09

Inspiratiesessie ‘Vrijwilligersmanagement’ voor verenigingen

Ken je dat sprookje van die vereniging die meer dan genoeg actieve vrijwilligers heeft? Dat is geen sprookje. Kom als bestuur en/of vrijwilligerscoördinator op donderdag 26 maart kennis opdoen bij de (kosteloze) inspiratiesessie 'Vrijwilligersmanagement' bij de Rabobank in Roelofarendsveen.

Economie 12 feb. 2020 12:22

Huis kopen wordt steeds moeilijker

Het wordt steeds moeilijker om een huis te kopen in Nederland door de blijvend stijgende huisprijzen. Hoe zit het met de gemiddelde huisprijs in Kaag en Braassem?

Economie 27 dec. 2019 14:32

Varend feesten stopt na 23 jaar definitief

Varend Feesten, ook wel bekend als Rederij van der Meer, stopt nu definitief. De Veense rederij zal onder een andere eigenaar verdergaan. 

Economie 22 nov. 2019 08:53

Verdel ICT & Media wint Ondernemersprijs Kaag en Braassem 2019

Donderdag 21 november zijn tijdens een feestelijke avond in de Rabobank in Roelofarendsveen de 3 bedrijven bekendgemaakt, die zich de komende tijd Ondernemer, Starter en ZZP’talent van Kaag en Braassem 2019 mogen noemen. De Ondernemersprijs Kaag en Braassem 2019 ging naar Verdel ICT & Media.