Economie 14 jan. 2021 13:14

Zoveel inwoners in Kaag en Braassem zitten in de bijstand

Door de coronacrisis kregen 28 op de 1000 mensen afgelopen jaar bijstand. In grotere gemeenten als Amsterdam, Rotterdam, Groningen en Arnhem hadden de meeste mensen hulp nodig. Hoe dat in Kaag en Braassem zit, lees je hier.

Advertorial Economie 31 okt. 2020 14:11

Kroes en Partners: de notaris met een menselijke maat

Een notaris is een saaie, oude man die af en toe een stempel of een handtekening ergens op zet. Toch? Notariskantoor Kroes en Partners bewijst het tegendeel. “Kwaliteit is bij ons net zo belangrijk als de menselijke factor. Wij denken actief met de klant mee en denken altijd in oplossingen.”

Economie 23 sep. 2020 14:58

Rabobankkantoor aan Het Oog blijft nog even gesloten door corona

Sinds de uitbraak van de coronacrisis is de Rabobank in Roelofarendsveen gesloten. Klanten kunnen zolang terecht in de vestiging in Alphen aan den Rijn aan het Stadhuisplein 2. Het kantoor werkt met twee teams om een uitbraak onder het personeel te voorkomen.

Economie 11 sep. 2020 10:26

Zoveel is de WOZ-waarde gestegen in de gemeente Kaag en Braassem

Per 1 januari 2020 is de gemiddelde WOZ-waarde van woningen voor het vijfde achtereenvolgende jaar gestegen. Ook in de gemeente Kaag en Braassem is dit het geval. Benieuwd hoeveel de WOZ-waarde precies is gestegen? Lees dan verder.

Advertorial Economie 10 mrt. 2020 10:09

Inspiratiesessie ‘Vrijwilligersmanagement’ voor verenigingen

Ken je dat sprookje van die vereniging die meer dan genoeg actieve vrijwilligers heeft? Dat is geen sprookje. Kom als bestuur en/of vrijwilligerscoördinator op donderdag 26 maart kennis opdoen bij de (kosteloze) inspiratiesessie 'Vrijwilligersmanagement' bij de Rabobank in Roelofarendsveen.