Advertorial Eten en drinken 14 nov. 2022 18:57

Oranje sushi tijdens het WK bij Stix and Bowls

Het is bijna zover. Op 20 november begint het WK-voetbal en het Nederlands elftal trapt een dag later al af tegen Senegal. Kom meteen in Oranje-sferen met onze exclusieve Oranje-sushi. Daar word je toch blij van?

Eten en drinken 22 sep. 2022 08:47

Punt blijft Punt!

Sinds 1 juni zijn Dave en Jessica de uitbaters van eetcafé Punt in Roelofarendsveen. Hoe gingen de eerste maanden, hoe beviel de eerste kroegentocht en wat zijn de plannen? Halverwege de kermis spraken we het stel, dat vanuit Pijnacker naar De Veen kwam.

Eten en drinken 20 sep. 2022 11:38

“Eten & Ontmoeten” bij de Spreng in Oude Wetering

Gisteren hebben 30 gasten weer genoten van een heerlijk drie-gangen diner.  En, omdat het feestweek is in Roelofarendsveen, was het thema ‘oranje’ en werd er eerst geproost met ‘n oranje bittertje.  Wat was het weer een gezellige avond!

Eten en drinken 30 apr. 2022 09:56

Poco Mas opent haar deuren

De voormalige Alkeburcht is niet meer te herkennen! Poco Más heeft zijn entree gemaakt als nieuw restaurant in Roelofarendsveen.

Eten en drinken 22 mrt. 2021 11:43

Aspergehof Noordam houdt 50 ton aardappelen over door coronacrisis

Door de coronacrisis heeft Aspergehof Noordam in Woubrugge haar aardappelen niet kunnen verkopen aan foodtrucks op evenementen of horecagelegenheden. Daarom zit eigenaresse Guusta Noordam nu met een overschot van ruim 50 ton aan aardappelen. ‘’Het is zonde om de aardappelen weg te gooien, daarom verkopen we ze voor een bijna weggeefprijs.’’

Eten en drinken 18 mrt. 2021 14:24

SMELT in Roelofarendsveen sluit haar deuren

Twee seizoenen lang konden mensen genieten van de heerlijke ijsjes bij SMELT. Gisterochtend kwam het nieuws dat het laatste bolletje al geschept is. 

Eten en drinken 12 mrt. 2021 13:14

Opnieuw Bib Gourmand uitgereikt aan restaurants uit gemeente Kaag en Braassem

Twee restaurants uit gemeente Kaag en Braassem vallen dit jaar weer in de prijzen. Plantage 87 in Oude Wetering en Tante Kee op Kaag zijn weer terug te vinden in de lijst met restaurants met een Bib Gourmand. Dat is een onderscheiding van Michelin voor restaurants met een erg goede prijs-kwaliteitverhouding.