Horeca 28 jul. 2022 10:28

Eten met Veenders in september al bijna uitverkocht

Op donderdag 8 september vindt de eerstvolgende editie van Eten met Veenders plaats. Waar? In het dit voorjaar nieuw geopende restaurant Poco Más. En het is al bijna uitverkocht.

Horeca 21 jul. 2021 11:55

Seniorenlunch slaat aan

Bij de eerste seniorenlunch in eetcafe ‘t Veen was het druk. Er is plek voor vijftig personen, maar dat aantal was al snel bereikt.

Horeca 28 apr. 2021 15:02

Terrassen in Kaag en Braassem vanaf vandaag weer open

Met een maximale temperatuur van zestien graden en een heerlijk zonnetje, kan de opening van de terrassen bijna niet mooier. Ook in Kaag en Braassem staan horecaondernemers weer te popelen om mensen te voorzien van een hapje en een drankje.

Horeca 18 jan. 2021 11:36

Eastern Express uit Woubrugge sluit deuren

Afhaalchinees Eastern Express in Woubrugge liet dit weekend weten dat zij besloten hebben om te gaan stoppen. ‘’Zoals het er nu naar uit ziet zijn we deze week nog een paar dagen open zijn maar daarna is het toch echt gedaan.’’

Horeca 8 jan. 2021 13:04

Restaurant De Dyck kookt 200 stamppotten voor de Voedselbank

Restaurant De Dyck in Woubrugge heeft, in samenwerking met Rotary Leiderdorp, maandag 4 januari honderden stamppotmaaltijden gekookt voor de Voedselbank Leiden. ‘’Wij hopen dat de mensen, die helaas gebruik moeten maken van de voedselbank, een (h)eerlijke maaltijd hebben!’’

Horeca 23 dec. 2020 11:51

Kerstgroet van Wagenaar

Dennis Wesselman van de Wagenaar heeft een kerstgroet geschreven, en gezongen op het nummer van Youp van ’t Hek - Flappie. ‘’Dank voor alle steun, aanmoediging en schouderklopjes in 2020. Graag tot 2021!’’

Advertorial Horeca 23 okt. 2020 12:02

Roti Enzo breidt bezorggebied uit!

Goed nieuws! Vanaf zaterdag 31 oktober kun je niet alleen in Roelofarendsveen, maar ook in Leimuiden, Rijnsaterwoude, Woubrugge en Alphen aan den Rijn genieten van een lekkere en verantwoorde Surinaamse maaltijd van Roti Enzo. 

Horeca 21 aug. 2020 13:05

Alphens Restaurantweek: genieten bij ‘t Oude Raadhuys

De Alphens Restaurantweek is van start gegaan. Tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Ook restaurant ’t Oude Raadhuys in Woubrugge doet mee! Benieuwd naar het menu? 

Horeca 14 aug. 2020 15:55

Alphens Restaurantweek: laat je verrassen bij De Dyck

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan restaurant De Dyck!

Horeca 18 jun. 2020 13:33

Ijs van Richard Groenendijk bij Restaurant Wagenaar!

‘’Zaterdag tussen 13:00 en 15:00 uur zal Wagenaars’ nieuwste werknemer de sterren van de hemel scheppen bij ons EIGEN ijs’’, laat Restaurant Wagenaar weten. Wie die ‘nieuwste werknemer’ dan is?

Horeca 16 jun. 2020 16:26

Foodmarket editie 2 in Oud Ade!

Afgelopen weekend vond de eerste editie plaats van foodmarket in Oud Ade. Na een groot succes staat de tweede editie alweer voor de deur.

Horeca 1 jun. 2020 08:20

Walking Dinner wordt afhaal dinner

Het door De Veense Kroegen georganiseerde evenement Walking Dinner leek dit jaar in het water te vallen. Het evenement werd, ver voor de Coranacrisis, op 31 mei ingepland. Toen de regering in maart de kroegen sloot, leek ook dit evenement niet door te kunnen gaan. Maar al snel werd er een oplossing bedacht.

Horeca 12 mei 2020 16:44

Pas op: criminele investeerders in de horeca

Veel horecabedrijven worden hard geraakt door de coronacrisis. Criminele investeerders spelen hierop in. Heb jij een aanbod gekregen voor een lening of een investering? Let dan op, want voor je het week is jouw zaak het toneel van drugshandel of illegaal gokken.

Horeca 25 mrt. 2020 16:59

Thuis uit eten? Dat kan!

In deze tijd van de coronacrisis is het niet mogelijk om even lekker buiten de deur te eten. Wel komen er steeds meer initiatieven om eten te laten bezorgen. Deze twee ondernemers uit Woubrugge leveren nu aan huis.

Horeca 17 mrt. 2020 16:48

Alphens Restaurantweek bij jou thuis: steun de lokale horeca

Horecagelegenheden zijn gesloten en gaan een zware tijd tegemoet. In het kader van creatief omgaan met het coronavirus is de Restaurantweek daarom in een nieuw jasje gestoken: de Restaurantweek bij jou thuis! ’t Oude Raadhuys in Woubrugge doet ook mee, dus ook in Hoogmade en Woubrugge kun je van het concept genieten!

Advertorial Horeca 8 feb. 2020 14:24

Valentijn bij McDonald’s

Volgende week is het weer zo ver: Valentijnsdag. Een aantal jaren kon je bij McDonald’s Sassenheim jouw geliefde verrassen met een romantisch etentje.

Advertorial Horeca 21 jan. 2020 17:04

Roti Enzo gaat maaltijden bezorgen

Goed nieuws voor alle liefhebbers van Surinaams eten. Roti Enzo gaat vanaf donderdag 30 januari starten met een bezorgservice! Op elektrische fietsen zullen zij voortaan ook de maaltijd bij jou thuis bezorgen.

Horeca 18 nov. 2019 16:58

Brouwerij de Veen: de eerste bierbrouwerij in de Veen

’t Veen: een sfeervolle locatie waar je terecht kunt voor een uitgebreid diner, een potje darts of een borrel aan de bar. Vanaf maart kun je er ook terecht voor elke maand nieuw gebrouwd bier.