In gesprek met 26 okt. 2020 13:13

In gesprek met… Aad Hogenboom

In onze rubriek ‘’In gesprek met…’’ gaan wij in gesprek met mensen uit de gemeente Kaag en Braassem, mensen met een bijzonder verhaal. Deze keer spraken wij met Aad Hogenboom (69), ook wel bekend als de zwanenfluisteraar van Roelofarendsveen. We spraken met hem over zijn fotocamera, zijn liefde voor zwanen en over ‘’meneer P’’. 

In gesprek met 17 apr. 2020 16:56

In gesprek met… Contactclown Toet

Clown Toet, het is inmiddels een bekende naam in de regio. Maar wie is nu de vrouw achter contactclown Toet? En wat doet een contactclown nu precies? Wij gingen met Carla, ofwel Toet, in gesprek.

In gesprek met 26 mrt. 2020 11:55

In gesprek met… brandweer Leimuiden

Voor onze rubriek In gesprek met… gaan wij in gesprek met mensen met een bijzonder verhaal in de gemeente Kaag en Braassem. Deze keer spraken we met Patrick Escherich, ploegchef van brandweer Leimuiden.

In gesprek met 10 feb. 2020 14:14

In gesprek met… Bo (Bij Bo)

Voor onze rubriek In gesprek met… gaan wij in gesprek met mensen met een bijzonder verhaal in de gemeente Kaag en Braassem. Deze keer spraken we met Bo van cafetaria Bij Bo in Rijpwetering, met een wel heel bijzonder verhaal. Als hoogzwangere vrouw overleefde zij het tsunami op 26 december 2004, maar raakte alles kwijt. Wat is haar verhaal? En hoe is zij gekomen waar zij nu is?

In gesprek met 5 feb. 2020 16:18

In gesprek met… Aag – moeder van Jeroen de Wit

In onze rubriek ‘’In gesprek met…’’ gaan wij in gesprek met mensen met een bijzonder verhaal in de gemeente Kaag en Braassem. Deze keer spraken wij met Aag, de moeder van de al bijna twee jaar vermiste Jeroen de Wit uit Leimuiden.