Maatschappij 21 jun. 2021 12:31

Een nacht buiten slapen voor straatjongeren

Op 26 juni wordt de Nacht Zonder Dak georganiseerd voor Leimuidse jongeren van 10 tot en met 18 jaar. Deze ‘huttenbouw met een missie’ vindt plaats in de prachtige achtertuin van de St. Jan de Doper kerk in Leimuiden. Het begint om 18:00 uur met een barbecue en de hele avond kun je chillen bij het kampvuur en leuke activiteiten doen. De volgende dag, na het ontbijt, is het tijd om naar huis te gaan.

Maatschappij 14 jun. 2021 16:07

Steun samen met PLUS van Dijk je favoriete club of vereniging

PLUS van Dijk staat midden in de maatschappij en levert graag een positieve bijdrage aan de samenleving. Niet voor niets is PLUS voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt. Zij vinden het dan ook belangrijk de lokale gemeenschap te ondersteunen.

Maatschappij 2 apr. 2021 15:05

Petitie voor zwemstrand in Roelofarendsveen

Inwoners uit Roelofarendsveen zijn een petitie gestart voor een zwemstrand bij hen in de buurt. Het dorpje dat omgeven is door water heeft geen strandje. En dat moet veranderen volgens de bewoners.

Maatschappij 19 mrt. 2021 14:46

Violenactie Dorpskerk Woubrugge zaterdag 20 maart

Aanstaande zaterdag worden er weer violen verkocht voor de Dorpskerk in Woubrugge. Ook dit jaar worden de bloemen, vanwege corona, niet huis-aan-huis verkocht, maar zijn deze te kopen bij meerdere verkooppunten van de kerk.