Ondernemers in Kaag en Braassem 7 jan. 2021 10:37

OVKB klaar voor de toekomst

De naam en het nieuwe logo zijn bekend. De twee ondernemersverenigingen die Kaag en Braassem tot vorig jaar nog telde, zijn per 1 januari 2021 officieel samengegaan in één vereniging: OVKB, ofwel: ondernemersvereniging Kaag en Braassem. 

Ondernemers in Kaag en Braassem 14 dec. 2020 16:14

Ondernemers in Kaag en Braassem: Jory Zoetendaal en Tessa van Dorp

In onze nieuwe rubriek ‘’Ondernemers in Kaag en Braassem’’ laten wij beginnende ondernemers aan het woord uit en in de gemeente. Vandaag aan de beurt: ondernemers Jory Zoetendaal en zijn vriendin Tessa van Dorp. Zij startten afgelopen zomer hun bedrijf ‘De Spelletjeskamer’ op.

Ondernemers in Kaag en Braassem 25 sep. 2020 17:26

Verbij Hoogmade BV in de race voor NCE Meester-Gezelprijs

Leermeester Gerard Kleijn en gezel Thomas van Harten van Bouw- en molenmakersbedrijf Verbij Hoogmade BV, zijn samen genomineerd voor de Meester-Gezelprijs 2020 van het Nationaal Centrum Erfgoedopleidingen (NCE). 

Ondernemers in Kaag en Braassem 21 jul. 2020 16:53

Ondernemers in Kaag en Braassem

In onze rubriek ‘’Ondernemers in Kaag en Braassem’’ laten wij beginnende ondernemers aan het woord uit en in de gemeente. Vandaag is Annette Hoogenboom-Senne aan het woord, eigenaresse van Go-SUB uit Rijpwetering. ''Bewegen is het nieuwe normaal.''

Ondernemers in Kaag en Braassem 15 jul. 2020 12:47

Ondernemers in Kaag en Braassem

In onze nieuwe rubriek ‘’Ondernemers in Kaag en Braassem’’ laten wij beginnende ondernemers aan het woord uit en in de gemeente. Vandaag is Je’rod Gerrits aan het woord, die freerun-lessen gaat aanbieden voor kinderen in Kaag en Braassem. 

Ondernemers in Kaag en Braassem 4 jul. 2020 11:02

Ondernemers in Kaag en Braassem

In onze nieuwe rubriek ‘’Ondernemers in Kaag en Braassem’’ laten wij beginnende ondernemers aan het woord uit en in de gemeente. We trappen af met Steven de Rijk (23) en zijn bedrijf ZuivelRijk, gelegen in Woubrugge, waarmee hij afgelopen maart begon.