Advertorial Sport 11 aug. 2022 12:41

Ben jij al klaar voor het nieuwe schooljaar?

De laatste weken van de zomervakantie zijn helaas alweer aangebroken en dat betekent dat je je weer moet gaan voorbereiden op een nieuw schooljaar. Daar hoort natuurlijk wel een nieuwe outfit bij en waar anders scoor je die dan bij Plutosport.nl!

Advertorial Sport 7 jul. 2022 13:52

Met Castelli wielerkleding de zomer door!

De zon, een fijn briesje: de perfecte weersomstandigheden om lekker de fiets te pakken en een mooie rit te rijden. Het Italiaanse merk Castelli weet als geen ander welke wielerkleding geschikt is voor de warme zomer dagen. Met Castelli ga je goed voorbereid op pad en kom jij de zomer door!

Advertorial Sport 6 jun. 2022 11:53

Waarom suppen goed voor je is

Suppen is de laatste jaren ontzettend populair en je hebt vást weleens iemand op een sup voorbij zien komen. Maar wordt suppen nu echt gezien als een sport en waarom zou het goed voor je zijn? Plutosport legt het je graag uit!

Sport 26 mei 2022 10:05

We gaan weer wandelen

Juni staat voor de deur en dat betekent dat er weer gewandeld gaat worden. Zowel Heel Rijnsaterwoude Wandelt als de VAK Alkemade organiseren weer een wandelvierdaagse.

Sport 23 mei 2022 10:27

Van Klink weer kampioen

Afgelopen weekeind is Patrick van Klink voor de negende keer in zijn carrière Nederlands Kampioen Boccia geworden. 

Sport 16 mei 2022 15:06

Teleurstellend verlies EMM'21 VR1

Zondag 15 mei was de belangrijke uitwedstrijd tegen mededegradatiekandidaat WSV. Een resultaat zou betekenen dat we in ieder geval geen laatste meer kunnen worden. Het liep helaas anders. WSV wilde duidelijk voor hun laatste kansen strijden en bij ons was dat minder. Het gevolg was dat WSV feller in de duels zaten en vaak de tweede bal hadden.

Sport 13 mei 2022 11:17

Bonuspunt EMM Vrouwen 1

Donderdag 12 mei moesten we de laatste 3 minuten uitspelen van de gestaakte wedstrijd in November. De reden van het staken was dat de emoties nogal hoog opliepen nadat de scheidsrechter liet doorspelen terwijl onze vlagger vlagde voor een achterbal.

Sport 9 mei 2022 14:15

Belangrijke overwinning EMM'21 VR1

Zondag 8 mei de belangrijke wedstrijd tegen concurrent Limmen in de strijd om rechtstreekse degradatie. Vooraf had Limmen 8 punten, WSV en EMM'21 7 punten. Ondanks de overstap naar de zaterdag komend seizoen willen ze natuurlijk wel dit seizoen goed afsluiten en niet als laatste eindigen wat rechtstreekse degradatie zou betekenen.

Advertorial Sport 6 mei 2022 15:58

Tips om weer te beginnen met skaten!

De dagen worden langer en zonniger, dé perfecte omstandigheden om weer lekker te gaan skaten! Misschien heb je al wel skates liggen óf twijfel je om deze hobby van vroeger weer te gaan oppakken. Het is altijd weer even wennen om na zoveel tijd weer op skates te staan, Plutosport.nl geeft je graag wat tips zodat je op verantwoorde manier de weg op kunt gaan!

Sport 6 mei 2022 11:53

Karwei Open Toernooi bij Tennisvereniging Alkemade

Tennisvereniging Alkemade organiseert in de tweede week van Juli voor de 20e keer het Karwei Open Toernooi. Na twee jaar corona kan het toernooi eindelijk weer in de normale vorm doorgaan. 

Sport 25 apr. 2022 15:35

Persoonlijke fouten nekt Vrouwen 1

Zondag 24 april, de wereldreis naar Wieringerwerf voor de wedstrijd tegen DWOW. Voor deze gelegenheid hadden we een bus geregeld en waren we keurig op tijd in Wieringerwerf.

Advertorial Sport 7 apr. 2022 15:19

Cruyff Teamwear exclusief bij Plutosport.nl!

Ken jij het merk Cruyff al? Dit populaire merk is door de legendarische nummer 14 Johan Cruijff zelf opgericht en al jaren razend populair. Plutosport heeft extra leuk nieuws over dit merk: sinds kort hebben zij namelijk een Cruyff Teamwear collectie ontwikkeld die exclusief verkrijgbaar is via Plutosport.nl.

Sport 6 apr. 2022 12:00

Zwembad De Kleine Oase gaat weer open!

Op 30 april begint in Leimuiden het buitenzwemseizoen en opent zwembad De Kleine Oase haar deuren. Vanaf woensdag 6 april kan je daar aan de deur alvast een abonnement afsluiten.

Sport 6 apr. 2022 11:13

Paashockey bij Hockeyclub Alkemade, doe je mee?

Op 16 April is er Paashockey bij Hockeyclub Alkemade. Dit is zowel voor leden als voor vrienden en vriendinnen en iedereen die een keertje wil hockeyen of gewoon een leuke dag wil hebben.

Sport 29 mrt. 2022 15:10

Eindelijk loon naar werken: EMM'21 Vrouwen 1 stunt tegen nummer 2 Bergen

Zondag 27 maart de thuiswedstrijd tegen Bergen. Het was een prachtige zondagmiddag voor een heerlijk potje voetbal. Ondanks de laatste plaats en dat we tegen een goede tegenstander moesten was er zeker vertrouwen in een resultaat. Dat kwam door de meer dan verdienstelijke 2e helft vorige week bij KFC waren we met een man minder de betere ploeg waren met de beste kansen.

Sport 11 mrt. 2022 13:37

Schoolvoetbaltoernooi na twee jaar terug van weggeweest

Woensdag 13 april organiseren wordt na twee jaar afwezigheid vanwege Covid-19 weer het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi voor de groepen 8 van basisscholen uit de gemeente Kaag en Braassem en Nieuwkoop georganiseerd.

Sport 10 mrt. 2022 09:38

Nieuwe Trainer voor TTV de Treffers

Met trots kan TTV de Treffers mededelen dat onlangs een nieuwe trainer is begonnen die de trainingen van Hans Lingen gaat overnemen. Hans Lingen heeft bijna 25 jaar training gegeven bij de Treffers.

Advertorial Sport 3 mrt. 2022 15:13

Dit zijn dé sneakertrends voor aankomend seizoen

Eind deze maand gaat de lente officieel van start, de hoogste tijd om je garderobe op te frissen met een paar nieuwe sneakers! Natuurlijk wil je weten welke sneakers dit seizoen in de mode zijn, daarom zet Plutosport.nl dé sneakertrends voor dit seizoen op een rijtje. Kies jij dit seizoen voor een paar witte sneakers of ben je een waaghals en kies je voor een opvallend paar?

Sport 2 feb. 2022 13:52

Gemeente Kaag en Braassem en Jeugdfonds sport & cultuur verlengen samenwerking

Ook de komende drie jaar kunnen kinderen van ouders met een laag inkomen een beroep doen op het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Wethouder Floris Schoonderwoerd en Tommes Krullaars van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid- Holland plaatsten op 26 januari hun handtekening waarmee de huidige samenwerking wordt verlengd, want“Geen kind moet buitenspel staan”, aldus de wethouder.