Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Sport 21 nov. 2022 15:40

Onnodig verlies voor de Heren 1 van Alkemade in Amstelveen

Zondag 20 november mocht de Heren 1 van Alkemade aantreden tegen de Heren 1 van De Futen uit Amstelveen, de huidige nummer 2 van de competitie. Na een uitgebreide voorbespreking van coach Sandro Gordijn en assistent coach Richard Turk begonnen de Heren met vertrouwen aan de wedstrijd.

Sport 21 nov. 2022 13:16

Prima herstel EMM'21 Vrouwen 1

Afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen Rijnvogels, de huidige nummer 2 op de ranglijst. Bij winst zouden we plek 2 overnemen achter het nog ongeslagen Quick Boys.

Advertorial Sport 21 nov. 2022 11:09

Black Friday bij Plutosport

Black Friday staat voor de deur, dé dag waarop je zowel cadeaus voor jezelf als voor een ander tegen de scherpste prijs kan shoppen. Ook Plutosport.nl doet dit jaar mee en nog leuker: je scoort de beste deals nu al! Ga je voor een dikke winterjas van Didrikson, populaire sneakers van Nike of warme pantoffels van Warmbat waarmee de thermostaat een graadje lager kan?

Sport 17 nov. 2022 16:04

Heren 1 van Alkemade pakt punten tegen OZV

Op zaterdag 12 november stond voor de Heren 1 van Alkemade de thuiswedstrijd tegen OZV op het programma. Op papier een erg spannende wedstrijd; de Heren van Alkemade stonden op 3 punten uit 4 gespeelde wedstrijden terwijl OZV op 4 punten stond uit hetzelfde aantal gespeelde wedstrijden.

Sport 14 nov. 2022 15:59

EMM'21 VR1 doet zichzelf tekort in Katwijk

Afgelopen zaterdag de lastige uitwedstrijd tegen Quick Boys, ook zij hadden alles nog gewonnen. Wel met een kanttekening dat zij in 6 wedstrijden 28 doelpunten hadden gemaakt en wij in 5 wedstrijden maar 8. Zaterdag kwam dit verschil helaas ook tot uiting. 

Sport 7 nov. 2022 15:05

EMM'21 VR1 maakt ook in Zevenhoven geen fout

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Zevenhoven op een zeer moeilijk bespeelbaar veld, eigenlijk te vergelijken met ons eigen veld 5. Maar daar was niets van te merken in de wedstrijd. We begonnen prima en zette Zevenhoven al snel vast op hun helft. Dat leverde al snel wat mogelijkheden en corners op.

Sport 19 okt. 2022 14:53

Heren 1 van Alkemade komt te kort tegen De Snippen

Op zaterdag 15 oktober mocht de Heren 1 van Alkemade aantreden tegen De Snippen uit Amstelveen. De Snippen is al jarenlang een sterke vaste tegenstander in de Derde Klasse bond. 

Advertorial Sport 12 okt. 2022 15:16

Hardlopen in de herfst? Zo doe je dat!

En zo was het alweer oktober, de maand waarin de klok teruggaat en het 's avonds nog donkerder wordt. Maar ook het seizoen waarin het weer guurder wordt, extra belangrijk dus om de juiste hardloopkleding en accessoires te dragen die past bij het weer. Check snel of je alles in huis hebt en shop de juiste hardloopuitrusting bij Plutosport.

Sport 10 okt. 2022 13:46

Alkemade heren 1 laat punten liggen in spannende wedstrijd tegen De Reigers

Door de onthulling van het nieuwe sponsordoek de kledinglijn van businessclub ZwemSupport was het gezellig druk met toeschouwers en sponsoren in zwembad De Tweesprong afgelopen zaterdag. Vanaf een volle tribune was te zien dat Alkemade sterk begon en drie periodes lang voor stond op de Reigers en de overwinning in de laatste minuten liet glippen.

Sport 7 okt. 2022 13:21

Ontwikkelingen Sportpad

Stap voor stap wordt er gewerkt aan de plannen voor het Sportpad in Roelofarendsveen. Voor de zuidkant van het Sportpad zijn de afgelopen tijd de haalbaarheid en de financiën in kaart gebracht. Dit is samengebracht in het plan dat in oktober en november wordt voorgelegd aan de gemeenteraad. 

Sport 3 okt. 2022 13:57

Zwaarbevochten maar verdiende overwinning voor Vrouwen 1

Zaterdag 1 oktober was de 2e wedstrijd bij en tegen Ter Leede. Een team dat vooral bestaat uit talentvolle jeugdspeelsters. Daarbij hadden ze ook nog eens de keepster van Vrouwen 1 van vorig seizoen op doel dus het zou lastig zijn om deze te passeren.  

Sport 13 sep. 2022 11:32

Jeu de boulebaan op een nieuwe locatie in Rijnsaterwoude

Zaterdag 17 september opent wethouder Gerben van Duin de jeu de boulesbaan op het Domplein, bij Het Schoolhuis in Rijnsaterwoude. Jeu de boules-vereniging De Wouse Boules geeft na de opening uitleg over het spel. Daarna kan iedereen meedoen en zijn er leuke prijzen te winnen.

Sport 12 sep. 2022 16:14

Goede overwinning voor Vrouwen 1

Afgelopen zaterdag de 2e bekerwedstrijd tegen ESTO in Bodegraven. Doordat zij normaal op zondag spelen konden we pas laat in de middag spelen. We begonnen uiteindelijk pas om 17:30 uur. Het was ook het weerzien met voormalig trainer Benny Bensaid die het laatste seizoen bij WVC nog trainer was. Van beide kanten natuurlijk gebrand om deze wedstrijd te winnen.  

Advertorial Sport 8 sep. 2022 14:15

Padel voor beginners, dit zijn dé tips!

Padel is populair! De padelbanen schieten als paddenstoelen uit de grond en je kunt zelfs tegenwoordig padel lessen volgen. In je omgeving ken je vást wel iemand die met enig regelmaat aan het padellen is en jou overtuigt om ook te beginnen. Plutosport.nl geeft jou als beginner wat handige tips! 

Advertorial Sport 11 aug. 2022 12:41

Ben jij al klaar voor het nieuwe schooljaar?

De laatste weken van de zomervakantie zijn helaas alweer aangebroken en dat betekent dat je je weer moet gaan voorbereiden op een nieuw schooljaar. Daar hoort natuurlijk wel een nieuwe outfit bij en waar anders scoor je die dan bij Plutosport.nl!

Advertorial Sport 7 jul. 2022 13:52

Met Castelli wielerkleding de zomer door!

De zon, een fijn briesje: de perfecte weersomstandigheden om lekker de fiets te pakken en een mooie rit te rijden. Het Italiaanse merk Castelli weet als geen ander welke wielerkleding geschikt is voor de warme zomer dagen. Met Castelli ga je goed voorbereid op pad en kom jij de zomer door!