Sport gisteren 04:08

Heemskerk 6e in eerste individuele olympische finale

Het is Femke Heemskerk niet gelukt haar eerste olympische individuele medaille te halen. De Roelofarendsveense werd 6e op de 100 meter vrije slag. Toch kan ze terugkijken op een uitstekende finale.

Sport 29 jul. 2021 11:48

Finaledag Kaag en Braassemcup bij ROAC

Ook dit jaar zal er door voetballend Kaag en Braassem weer gestreden worden om de Kaag en Braassem Cup. De opzet is dit jaar wel anders dan we gewend waren. 

Sport 29 jul. 2021 07:19

Heemskerk door naar finale

Voor het eerst staat Femke Heemskerk in een individuele olympische finale. De 33-jarige zwemster uit Roelofarendsveen plaatste zich afgelopen nacht met 52,93 seconden als zesde voor de strijd om de medailles op de 100 meter vrije slag. Het was haar op één na beste tijd ooit op die afstand. 

Advertorial Sport 27 jul. 2021 10:07

Kom jij ook naar de Pluto Voetbaldagen?

In de zomervakantie organiseert Plutosport samen met Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek de 'Pluto Voetbaldagen’! Twee dagen vol opblaasattracties, unieke sporten en uitdagende voetbalvormen. Het evenement vindt drie keer plaats, zodat er voor elk kind een geschikte datum tussen zit!

Sport 25 jul. 2021 09:34

Heemskerk vierde op 4x100m vrij

Het is Femke Heemskerk afgelopen nacht niet gelukt een medaille te pakken op de 4x100 meter vrije slag. Net als 5 jaar geleden werden de Nederlandse estafettedames vierde.

Sport 19 jun. 2021 20:25

One en Only marathon op 11 september

De organisatie van Loopvereniging Plantaris’ One en Only gaat er voor. Niet voor anderhalve meter, maar voor maar liefst 42,195 kilometer loopplezier door het VeenStenenTijdperk. Na een jaar afwezigheid zijn de plannen voor de 19e editie, van de populaire estafette-marathon als start van de kermisweek, weer uit de koelkast gehaald.

Sport 27 mei 2021 09:32

G-voetbaltraining bij Zorgtuin De Tas

Zaterdag 5 juni is het G-voetbalteam van WVC / EMM’21 te gast bij Zorgtuin De Tas aan de Huigsloterdijk te Weteringbrug. Daar organiseert het team een gezellige training met leuke voetbalspelletjes voor gehandicapten.

Advertorial Sport 26 mei 2021 11:14

Skeelers versus skates: Plutosport legt uit

Wist je dat er een verschil is tussen skeelers en skates? Het woordje skeelers wordt in Nederland vaker gebruikt dan het woordje skates, terwijl meer mensen zich voortbewegen op skates dan op skeelers... Ingewikkeld verhaaltje? Plutosport geeft je graag meer duidelijkheid!

Advertorial Sport 25 mei 2021 15:01

Introductietrainingen bij Hockeyclub Alkemade

Ren met je vriendjes en vriendinnetje over een veld met een bal en stick en probeer te scoren, wat wil je nog meer? Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de sport organiseert Hockeyclub Alkemade de komende weken introductietrainingen.

Advertorial Sport 3 mei 2021 12:05

Welk supboard past bij mij?

Suppen wordt steeds populairder. Maar waar moet je nu eigenlijk op letten als je een supboard gaat kopen? Welke lengte heb jij nodig? En welk soort supboard past bij jou? Plutosport geeft antwoord.

Sport 2 mei 2021 09:36

Hoe moet het nu met de fiets van Joop?

Afgelopen week verscheen er op de website hetiskoers.nl een  artikel waarin te leen viel dat de fiets van Joop Zoetemelk, wat staat in de tuin van restaurant Paerdeburgh in Rijpwetering, stuk was. Het stuur hing er scheef bij.

Advertorial Sport 21 apr. 2021 09:04

Fundraisingsactie G&CC Liemeer groot succes: onderhoud Paragolfer zekergesteld

Op zondag 18 april in de loop van de middag was het een mooie bedoening op de golfclub. Met lekker weer, veel zon en Griekse muziek op de achtergrond, waanden veel deelnemers aan de fundraisingsactie zich al winnaar van de eerste prijs: een week verblijf in een luxe villa op Kreta. Sommigen hadden niet veel kans: ”Tsja, niet zo best, maar ja, ik heb mijn best gedaan en het gaat toch om het goede doel?!”

Sport 16 apr. 2021 09:57

Dit zijn de winnaars van de Sportverkiezing Kaag en Braassem

Jaarlijks worden in april de sportprijzen van Kaag en Braassem uitgereikt. Door de lockdown zijn de sportprijzen 2019 niet eerder uitgereikt. Op 15 april 2021 was het dan eindelijk zo ver. De uitreiking was gisteravond vanaf 19:30 uur via livestream te bekijken. 

Advertorial Sport 8 apr. 2021 13:16

Zo heb je nóg langer plezier van je skates!

Door je skates regelmatig goed schoon te maken en te onderhouden, kun je de levensduur van je skates flink verlengen en kun je er natuurlijk veel meer kilometers op maken! Maar mag je je skates wel of niet met water schoonmaken? Hoe vaak hebben je skates een onderhoudsbeurt nodig? En welk gereedschap heb je nodig voor het onderhoud van je skates?

Sport 6 apr. 2021 20:22

WIE WORDEN DE SPORTERS VAN 2019?

Het is inmiddels een vast gegeven, jaarlijks worden in april de sportprijzen van Kaag en Braassemuitgereikt. Door de lockdown zijn de sportprijzen 2019 niet eerder uitgereikt. Op 15 april 2021 gaathet dan eindelijk gebeuren. En iedereen die dat wil, kan vanaf 19.30 uur via livestream meekijken. Op basis van de prestaties die zij in 2019 hebben geleverd, zijn vanuit de gemeenschap sporters,teams en coaches voorgedragen. Uit alle voordrachten heeft de jury, bestaande uit voormaligtopsporters, drie genomineerden gekozen in de categorieën Sportman, Sportvrouw, Sportcoach,Sportploeg, Sporttalent en Para-sporter. Bovendien is er dit jaar een aanmoedigingsprijs.

Advertorial Sport 31 mrt. 2021 17:21

G&CC Liemeer organiseert charity challenge voor iedereen: ‘’Met kans op een week vakantie in Griekenland’’

Golfschool Liemeer verzorgt golflessen, trainingen en coaching om persoonlijke golfdoelen te behalen. En daarbij gaat het niet alleen over de techniek, het gaat ook over andere prestatiebepalende factoren: tactiek, mentaliteit en fysieke conditie. De golfclub biedt verschillende programma’s, laagdrempelig en voordelig, vooral voor beginners om kennis te maken met de golfsport, maar ook lessen om het spel van meer ervaren spelers verder te verbeteren.