Weer in Kaag en Braassem 14 feb. 2021 19:02

Maandagochtend spekglad door ijzel: KNMI kondigt code rood af

Het kan maandagochtend verraderlijk glad zijn. Er is namelijk kans op regen, en dat kan resulteren in ijzel. Het KNMI heeft daarom een weeralarm afgegeven. Code rood geldt maandag in Zuid-Holland vanaf 03:00 uur. 

Weer in Kaag en Braassem 5 feb. 2021 12:49

Koning Winter staat voor de deur

Dit weekend kan iedereen zich opmaken voor een periode met winterse taferelen. Er zal een flink pak sneeuw neerdalen. De vorst zal naast wat ongemakken ook voor voldoende vertier zorgen. Een lange boswandeling, een sleewedstrijd of een sneeuwballengevecht. Nederland verandert dit weekend in een winter wonderland. 

Weer in Kaag en Braassem 4 feb. 2021 13:11

Vrieskou in aantocht én centimeters sneeuw op komst

Dit weekend en de dagen erna zakken de temperaturen tot onder het vriespunt. En niet zo’n beetje ook. Het kan lokaal tot wel 20 graden gaan vriezen. Ook ziet het er naar uit dat inwoners van onze gemeente zich op kunnen maken voor centimeters sneeuw.

Weer in Kaag en Braassem 20 nov. 2020 10:30

Help ons aan een nieuwe omslagfoto!

De dagen worden korter en de temperaturen worden lager. We gaan richting de decembermaand en dat betekent: een nieuwe omslagfoto! Kun jij ons helpen?

Weer in Kaag en Braassem 21 okt. 2020 09:11

Een stormachtige herfstdag vandaag

In Kaag en Braassem is er vandaag in de loop van de middag en in de avond kans op zeer zware windstoten. Het KNMI geeft code geel af.

Weer in Kaag en Braassem 8 okt. 2020 08:47

Code geel vanwege zware windstoten langs de kust

Vanaf het einde van de ochtend komen er in de westelijke kustgebieden zware windstoten voor van zo’n 80 km/uur. Daarom heeft het KNMI code geel afgegeven.

Weer in Kaag en Braassem 25 aug. 2020 16:43

Opnieuw code geel: zomerstorm Francis zorgt voor zware windstoten

In de loop van de avond en in de nacht worden er zware windstoten van 80 km/u verwacht in de provincie Zuid-Holland. Dit vanwege zomerstorm Francis die over ons land heen trekt. Het KNMI heeft daarom code geel afgegeven, wat geldt van dinsdag 22:00 uur tot woensdag 16:00 uur. 

Weer in Kaag en Braassem 20 aug. 2020 15:35

Code geel vanwege onweer, buien en windstoten

Er is nu nog weinig aan de hand, maar daar kan vanaf het begin van de avond verandering in komen. Voor de hele provincie Zuid-Holland heeft het KNMI namelijk code geel afgegeven.

Weer in Kaag en Braassem 12 aug. 2020 13:45

Opnieuw tropisch warm in onze gemeente, donderdag kans op noodweer

Op meerdere plekken in Nederland sloeg het weer gisteravond opeens om. In de gemeente Kaag en Braassem bleef het noodweer uit, maar donderdag bestaat de kans dat er in de loop van de middag pittige regen- en onweersbuien over ons heentrekken.

Weer in Kaag en Braassem 6 aug. 2020 11:47

RIVM haalt Nationaal Hitteplan van stal

Het RIVM heeft het Nationaal Hitteplan geactiveerd in verband met de tropische temperaturen die ons de komende dagen te wachten staan. ‘’Voor mensen met een kwetsbare gezondheid kan dit tot problemen leiden. Ook mensen in goede gezondheid kunnen met deze temperaturen klachten krijgen.’’

Weer in Kaag en Braassem 4 aug. 2020 15:24

Hittegolf op komst - deel je verkoelende tips!

Er is een hittegolf op komst en dat betekent dat het warm wordt de komende dagen en nachten, ook in Kaag en Braassem. Waar zoek jij verkoeling? Laat het ons weten! 

Weer in Kaag en Braassem 19 jun. 2020 10:33

Het weer in Kaag en Braassem: op en top zomers na het weekend

De afgelopen twee dagen waren er veel momenten van regen, hagel en onweer. Op sommige gebieden gold er zelfs code geel. Maar, na regen komt zonneschijn! Lees hier de weersvooruitzichten voor Kaag en Braassem en bekijk de ingezonden foto's van de afgelopen dagen.