Werken 1 feb. 2021 16:07

Monique Heemskerk per 1 februari het gezicht van VMP4ALL

Monique Heemskerk is per 1 februari het gezicht van VMP4ALL, een netwerk waarbij directe handel eenvoudig en comfortabel wordt gefaciliteerd. “Ik heb zoveel mooie ervaringen opgedaan in al die jaren in de sierteelt, nu met VMP4All is het tijd om hier met elkaar gebruik van te maken.”

Werken 19 dec. 2020 16:59

Divers effect op WW-uitkeringen door corona in Kaag en Braassem

Het aantal WW-uitkeringen is in de regio Holland Rijnland in november opnieuw gestegen. In Kaag en Braassem is het aantal WW-uitkeringen licht gedaald. In de maand november zijn er 382 WW-uitkeringen uitgekeerd, tegenover 395 in oktober. 

Werken 18 aug. 2020 11:10

Mark Bouma ad interim directeur Rijnvicus

Per 31 augustus neemt Mark Bouma de functie van ad interim directeur van Rijnvicus over van Jan de Vries. De organisatie van Rijnvicus, de sociale werkplaats van Alphen, Kaag en Braassem en Nieuwkoop, laat weten blij te zijn een geschikte ad interim directeur te hebben gevonden met de juiste capaciteiten en ervaring. 

Werken 21 jan. 2020 13:35

Aantal uitkeringen in Kaag en Braassem gedaald

Het aantal uitkeringen is in heel de regio Holland Rijnland gedaald met ruim 15%, een grotere daling dan gemiddeld in Nederland. Ook in Kaag en Braassem is het aantal uitkeringen het afgelopen jaar flink gedaald. 

Werken 5 nov. 2019 12:36

Ondernemersprijs Kaag en Braassem 2019

Op 21 november vindt ie weer plaats: dé Ondernemersverkiezing van de gemeente Kaag en Braassem. Dit jaar alweer voor de dertiende keer. Tijdens een superspannende avond, waarbij er maar liefst drie prijzen worden overhandigd, neemt improvisatiecabaretgroep Op Sterk Water de presentatie voor zijn rekening. Het belooft een superleuke avond te worden.