Winkels 14 jan. 2021 15:28

Kringloopwinkel Alkemade opent webshop om hoofd boven water te houden

Kringloopwinkel Alkemade in Roelofarendsveen doet er alles aan om het hoofd boven water te houden in de coronacrisis. De inkomsten voor eigenaar Davinia Beens en de dertig vrijwilligers zijn sinds de lockdown op 19 december helemaal gestopt. Om deze reden zijn zij een webshop begonnen.

Winkels 16 dec. 2020 12:36

Kabinet besluit dat Hema en Action tóch dicht moeten

Waar eerder vanmorgen gemeld werd dat de Action, net als de Hema, deels open mocht, heeft het kabinet besloten dat dergelijke winkels tóch dicht moeten blijven.  Het kabinet laat weten verbijsterd te zijn over de ketens die de regels proberen op te rekken. ''Het is misschien naar de letter van de wet, maar niet naar de geest'', stelt een ingewijde aan de Volkskrant. ''Dit was duidelijk niet de bedoeling van wat maandag is aangekondigd.''  

Winkels 16 dec. 2020 12:11

Action mag open blijven

Behalve de Hema, mag nu ook de Action open blijven tijdens de lockdown. Je kunt hier dan nog enkel terecht voor essentiële producten, zoals hygiëneproducten, schoonmaakmiddelen en etenswaren.

Winkels 23 okt. 2020 10:37

Gall & Gall en Etos kampen met landelijke pinstoring

Gall & Gall en Etos hebben te maken met een landelijke pinstoring. De locaties van de in Kaag en Braassem hebben ook last van deze storing. Met contant geld betalen is wel mogelijk.

Winkels 5 okt. 2020 14:12

Speciaal ‘ouderenuurtje’ in de supermarkten is terug

De supermarkten in Kaag en Braassem zijn maandag 5 oktober weer met de ouderenuurtjes gestart. Deze ‘ouderenuurtjes’ zijn bedoeld voor ouderen en kwetsbaren om in alle rust hun boodschappen te kunnen doen. In dit overzicht lees je welke tijden de supermarkten in Kaag en Braassem hanteren.

Winkels 11 mrt. 2020 12:27

Keurslager Van der Meer behaalt goud voor ovenschotels

Keurslager Van der Meer heeft deelgenomen aan een landelijke wedstrijd voor keurslagers. Hierbij werden ovenschotels gekeurd door een jury. De keurslager kreeg de hoogst haalbare score! “We zijn heel erg trots op het resultaat”, laat Marco van der Meer weten.