Advertorial Winkels 24 nov. 2021 14:49

De leukste kadootjes vind je bij Tuinkadootjes

Helaas zijn de winterfairs dit jaar bijna allemaal geannuleerd, maar Tuinkadootjes laat zich niet kennen! Zij hebben een pop-up store gemaakt met hun leukste kadootjes voor in de schoen of onder de boom.

Advertorial Winkels 21 okt. 2021 13:24

Opening Woninginrichting-aanhuis.nl

“Op zaterdag 23 oktober om 10.00 uur gaat onze winkel voor het eerst open”, zegt Bryan Hoogervorst, aan tafel gezeten op een plek, midden in de winkel, waar het op dit moment nog niet erg op een winkel lijkt...

Advertorial Winkels 1 jul. 2021 13:42

Dit zijn de leukste slippers van dit moment

De zomervakantie staat weer voor de deur en nu steeds meer landen ‘op geel gaan’, is de kans groot dat je binnenkort lekker gaat genieten van een welverdiende vakantie! En als je eenmaal op vakantie bent, dan wil je natuurlijk wel een beetje kunnen flaneren over de boulevard, toch? Bij Plutosport.nl krijg je niet alleen 10% extra korting op je nieuwe slippers of sandalen, je krijgt ook nog eens de laatste slippertrends!

Winkels 18 mei 2021 09:40

Opening Kringloop Alkemade Doet

Dinsdag 18 mei om 12.00 uur gaan de deuren van de nieuwe locatie van de Kringloopwinkel Alkemade Doet open. Na een lange zoektocht met veel onzekerheden is er een mooie nieuwe locatie gevonden.

Winkels 7 apr. 2021 13:06

Petitie: behoudt van Kringloopwinkel Alkemade in Roelofarendsveen

Stichting kringloop Alkemade houdt al 13 jaar zijn eigen staande. Ze helpen mensen die het moeilijk hebben aan gratis spullen, werken samen met andere organisaties en is groot geworden door te recyclen. Nu starten vrijwilligers van de kringloop een petitie. ‘’We moeten per 1 september 2021 het pand uit. Maar we kunnen niks anders vinden.’’

Winkels 14 jan. 2021 15:28

Kringloopwinkel Alkemade opent webshop om hoofd boven water te houden

Kringloopwinkel Alkemade in Roelofarendsveen doet er alles aan om het hoofd boven water te houden in de coronacrisis. De inkomsten voor eigenaar Davinia Beens en de dertig vrijwilligers zijn sinds de lockdown op 19 december helemaal gestopt. Om deze reden zijn zij een webshop begonnen.

Winkels 16 dec. 2020 12:36

Kabinet besluit dat Hema en Action tóch dicht moeten

Waar eerder vanmorgen gemeld werd dat de Action, net als de Hema, deels open mocht, heeft het kabinet besloten dat dergelijke winkels tóch dicht moeten blijven.  Het kabinet laat weten verbijsterd te zijn over de ketens die de regels proberen op te rekken. ''Het is misschien naar de letter van de wet, maar niet naar de geest'', stelt een ingewijde aan de Volkskrant. ''Dit was duidelijk niet de bedoeling van wat maandag is aangekondigd.''  

Winkels 16 dec. 2020 12:11

Action mag open blijven

Behalve de Hema, mag nu ook de Action open blijven tijdens de lockdown. Je kunt hier dan nog enkel terecht voor essentiële producten, zoals hygiëneproducten, schoonmaakmiddelen en etenswaren.

Winkels 23 okt. 2020 10:37

Gall & Gall en Etos kampen met landelijke pinstoring

Gall & Gall en Etos hebben te maken met een landelijke pinstoring. De locaties van de in Kaag en Braassem hebben ook last van deze storing. Met contant geld betalen is wel mogelijk.

Winkels 5 okt. 2020 14:12

Speciaal ‘ouderenuurtje’ in de supermarkten is terug

De supermarkten in Kaag en Braassem zijn maandag 5 oktober weer met de ouderenuurtjes gestart. Deze ‘ouderenuurtjes’ zijn bedoeld voor ouderen en kwetsbaren om in alle rust hun boodschappen te kunnen doen. In dit overzicht lees je welke tijden de supermarkten in Kaag en Braassem hanteren.

Winkels 11 mrt. 2020 12:27

Keurslager Van der Meer behaalt goud voor ovenschotels

Keurslager Van der Meer heeft deelgenomen aan een landelijke wedstrijd voor keurslagers. Hierbij werden ovenschotels gekeurd door een jury. De keurslager kreeg de hoogst haalbare score! “We zijn heel erg trots op het resultaat”, laat Marco van der Meer weten.

Winkels 4 mrt. 2020 09:55

Run op desinfectie gel in supermarkten Kaag en Braassem

Zowel de Plus en de Vomar in Roelofarendsveen als de Dirk in Oude Wetering doen er alles aan om producten als desinfecterende handgel te kunnen blijven aanbieden. Toch moeten supermarkten steeds meer mensen teleurstellen. 

Winkels 25 feb. 2020 17:21

Donderdag 5 maart Repair Café in de Kringloopwinkel Alkemade

Op donderdag 5 maart zitten de vrijwilligers weer klaar in het Repair Café in Kringloopwinkel Alkemade. Zij helpen u graag om uw kledingstuk of uw apparaat een tweede leven te geven. Gooi niet alles weg, maar kijk of het nog gemaakt kan worden!

Winkels 30 dec. 2019 12:25

Openingstijden supermarkten met Oud & Nieuw

Het is bijna Oud & Nieuw. Wat altijd handig is om te weten, is welke supermarkten op oudejaarsdag en nieuwjaarsdag geopend zijn, zodat je de laatste boodschappen nog in huis kunt halen!

Advertorial Winkels 8 nov. 2019 13:00

Pop-up decemberwinkeltje in Roelofarendsveen

Aan de Wilgenstraat 38a te Roelofarendsveen is sinds 1 november een heus decemberwinkeltje te vinden. Met de naderende feestdagen kun je hier terecht voor gekleurde pepernoten, luxe chocoladeletters en overheerlijke macarons.   

Advertorial Winkels 4 okt. 2019 11:31

Einde IJsseizoen Actie bij SMELT

IJssalon SMELT in Roelofarendsveen gaat dit weekend sluiten. Hiervoor hebben zij een speciale actie!  

Winkels 27 sep. 2019 13:31

Bijeenkomst Winkelhart Roelofarendsveen

Gemeente Kaag en Braassem organiseert samen met de grond- en winkeleigenaren van het Noordplein en De Oevers een informatiebijeenkomst over het Winkelhart Roelofarendsveen op woensdag 9 oktober.