Pixabay

Jeu de boulebaan op een nieuwe locatie in Rijnsaterwoude

Zaterdag 17 september opent wethouder Gerben van Duin de jeu de boulesbaan op het Domplein, bij Het Schoolhuis in Rijnsaterwoude. Jeu de boules-vereniging De Wouse Boules geeft na de opening uitleg over het spel. Daarna kan iedereen meedoen en zijn er leuke prijzen te winnen.

Basisschool De Kinderarcke en kinderopvang FloreoKids zijn verhuisd naar het gloednieuwe Integraal Kindcentrum IKC Het Woud in het oude gemeentehuis in Rijnsaterwoude. De oude panden maken samen met de gymzaal ruimte voor nieuwbouwwoningen. Dit is de aanleiding om ook de jeu de boules banen van Jeu de boules-vereniging De Wouse Boules te verhuizen.

De baan verhuist van de Herenweg, achter Sportzaal De Meerkant, naar Het Schoolhuis, aan de andere kant van de Herenweg 22. “Het Schoolhuis heeft nu de uitstraling van een (Frans) dorpsplein, waar iedereen bij de openslaande deuren kan spelen of gezellig kan kijken. Kortom: de ruimte in en rondom IKC het Woud en Het Schoolhuis vormen beiden een mooie plek om samen te komen. Iedereen is hier van harte welkom”, aldus de gemeente.

Locatie: jeu de boulebaan bij Het Schoolhuis te RijnsaterwoudeDatum: zaterdag 17 september, vanaf 13:00 uur


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.