Theodulfus
Advertorial Onderwijs

Jeugdgroep You.Th speelt “Bitches”

De jeugdafdeling You.th van toneelvereniging St. Theodulfus speelt op 6, 7, 13 en 14 september de eigen geschreven voorstelling “Bitches”. De voorstellingen zullen beginnen om 20:00 uur in de toneelzaal van het voormalige Bonaventuracollege. Kaartjes zijn aan de zaal te koop op de uitvoeringsavonden.

You.th heeft dit stuk zelf geschreven, geïnspireerd op wat er in de wereld gebeurt en waar ze mee bezig zijn. Onder leiding van Lisa Daleman, die het stuk  bij elkaar heeft gebracht en regisseert, zijn er verschillende delen ontstaan door improvisaties van de jeugd rond een thema. Dat heeft geleid tot een bijzonder en eigen toneelstuk “Bitches”.

Een korte samenvatting: Nadat Elin vanuit Amsterdam naar een klein dorpje is verhuisd komt ze op het Picasso College terecht. Hier raakt ze bevriend met de alternatieve Emma en flamboyante Thomas, met wie ze een plannetje opzet om de populaire maar gemene ‘Rebels’ Cloë, Claire en Caily een lesje te leren. Langzaam verstrengelen het geheime plan en haar leven zich steeds meer, tot Elin zelf ook niet meer weet waar ze bij hoort en alles uit de hand loopt.

Wilt u weten hoe het verhaal verder gaat? Kom kijken naar de voorstelling! We spelen in de toneelzaal van het voormalige Bonaventuracollege, de kaartjes kosten €4,- euro en zijn aan de zaal te verkrijgen op alle uitvoeringsavonden. 


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.