John in actie als man met het overzicht

John 25 jaar brandweerman

De piepers een 112-meldingsites in onze regio kregen vandaag een speciaal bericht. En het was zeker geen 1 april-grap. John werd bedankt voor 25 jaar paraat staan voor de brandweer uit Rijpwetering.

In die 25 jaar is John Bouwmeester uitgegroeid tot een goede, betrouwbare, snelle chauffeur en  pompbediende. Een man die elke maandagavond present is tijdens de oefenavond van de Ripse brandweer en bij een uitruk vaak als eerste in de kazerne is. John, bedankt voor je tomeloze inzet en nog vele jaren. 

WhatsApp Image 2021-04-01 at 19.12.23 (1).jpeg

Lijkt deelname aan de vrijwillige brandweer jou ook leuk, neem dan ens contact op met de verschillende korpsen in onze gemeente. De meeste hebben social media kanalen, dus stuur even een pb, dan komt het vast wel goed.


Meer nieuws

Overige gisteren 21:34

Js Meddle wint PRO Goed voor elkaar bokaal 2021

Js Meddle is de winnaar van de PRO Goed voor elkaar bokaal 2021. De jongerensociëteit uit Oud-Ade wist 30% van de stemmen van Kaag en Braassemers in de wacht te slepen als organisatie die zich inzet voor een mooiere, leukere of duurzamere gemeente en wint daarmee de bokaal en 500 euro. Van harte gefeliciteerd!