John in actie als man met het overzicht

John 25 jaar brandweerman

De piepers een 112-meldingsites in onze regio kregen vandaag een speciaal bericht. En het was zeker geen 1 april-grap. John werd bedankt voor 25 jaar paraat staan voor de brandweer uit Rijpwetering.

In die 25 jaar is John Bouwmeester uitgegroeid tot een goede, betrouwbare, snelle chauffeur en  pompbediende. Een man die elke maandagavond present is tijdens de oefenavond van de Ripse brandweer en bij een uitruk vaak als eerste in de kazerne is. John, bedankt voor je tomeloze inzet en nog vele jaren. 

WhatsApp Image 2021-04-01 at 19.12.23 (1).jpeg

Lijkt deelname aan de vrijwillige brandweer jou ook leuk, neem dan ens contact op met de verschillende korpsen in onze gemeente. De meeste hebben social media kanalen, dus stuur even een pb, dan komt het vast wel goed.


Meer nieuws

Sport 31 jul. 2021 09:09

Heemskerk zwemt laatste olympische race

Femke Heemskerk heeft afgelopen nacht in Tokyo haar laatste olympische wedstrijd gezwommen. In de finale van de 4x100 meter wisselslag voor gemengde teams eindigde ze met Kira Toussaint (rug), Arno Kamminga (school), Nyls Korstanje (vlinder) op de zesde plaats.

Advertorial Voor Kinderen 30 jul. 2021 13:57

Rekenen en probleemoplossend vermogen bij kinderen – De Praktijk4Kids helpt

Probleemoplossend vermogen gaat om het herkennen van een probleem, vaardigheden hebben om met problemen om te gaan, vaardigheden hebben om oplossingen te bedenken en uiteindelijk het kiezen van de beste oplossing. Probleemoplossend vermogen speelt een belangrijke rol bij het rekenen. Stagiaire bij De Praktijk4Kids, Mirjam van Zanten, heeft hier onderzoek naar gedaan in het kader van haar afstuderen aan de Universiteit van Utrecht.

Sport 30 jul. 2021 04:08

Heemskerk 6e in eerste individuele olympische finale

Het is Femke Heemskerk niet gelukt haar eerste olympische individuele medaille te halen. De Roelofarendsveense werd 6e op de 100 meter vrije slag. Toch kan ze terugkijken op een uitstekende finale.

Politie 29 jul. 2021 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.