John in actie als man met het overzicht

John 25 jaar brandweerman

De piepers een 112-meldingsites in onze regio kregen vandaag een speciaal bericht. En het was zeker geen 1 april-grap. John werd bedankt voor 25 jaar paraat staan voor de brandweer uit Rijpwetering.

In die 25 jaar is John Bouwmeester uitgegroeid tot een goede, betrouwbare, snelle chauffeur en  pompbediende. Een man die elke maandagavond present is tijdens de oefenavond van de Ripse brandweer en bij een uitruk vaak als eerste in de kazerne is. John, bedankt voor je tomeloze inzet en nog vele jaren. 

WhatsApp Image 2021-04-01 at 19.12.23 (1).jpeg

Lijkt deelname aan de vrijwillige brandweer jou ook leuk, neem dan ens contact op met de verschillende korpsen in onze gemeente. De meeste hebben social media kanalen, dus stuur even een pb, dan komt het vast wel goed.


Meer nieuws

Evenementen vandaag 09:33

Feestweekgevoel in Leimuiden

De oliebollenkraam in Leimuiden is per vandaag geopend. Vandaag en morgen kunnen mensen vanaf 11:00 uur genieten van de Oudhollandse lekkernijen.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 15:38

Yvons Springkussenverhuur: hét adres voor het huren van springkussens

Bij Yvons Springkussenverhuur, gevestigd in Rijpwetering, kan je terecht voor het huren van een springkussen, stormbaan of opblaasfiguur. De producten van Yvons Springkussenverhuur zijn perfect voor alle gelegenheden. Alles om jouw feestje compleet te maken!

Calamiteiten gisteren 08:16

Frontale botsing tussen auto en motor op N207

Op woensdagavond, 16 juni, heeft er rond 19.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de N207 bij Leimuiden. Bij het ongeval is een spookrijder frontaal op een motorrijder geklapt.

Verkeer en vervoer 16 jun. 2021 18:57

Leimuiderbrug weer in storing

Woensdagavond was het weer eens raak op de Leimuiderbrug. De brug staat in storing.

Politie 16 jun. 2021 14:59

25-jarige bestuurder blijkt onder invloed van alcohol en drugs

In de nacht van dinsdag 15 op woensdag 16 juni op de Herenweg in Leimuiden, viel een bestuurder op om zijn vreemde rijgedrag. De snelheid van de bolide was van dusdanig dat het politieteam van Kaag en Braassem even poolshoogte nam.