Theater Castellum
Advertorial Cultuur

Jon van Eerd is terug met zijn populaire karakter Harrie Vermeulen

Na o.a. ‘Harrie & Eva’ en ‘Charley, de komische musical’ keert Jon van Eerd terug naar Alphen a/d Rijn. Op zaterdag 28 mei staat hij in Theater Castellum met de voorstelling ‘Harrie neemt de benen’. In deze spiksplinternieuwe komedie laat Van Eerd zich, omringd door een topcast, weer van zijn beste kant zien.

Acteur en schrijver Jon van Eerd verplaatst zich voor deze voorstelling in de altijd chaotische Harrie Vermeulen. Van Eerd vertelt: “Bij het schrijven van een nieuwe voorstelling is de plek vaak het uitgangspunt. De ene keer is dat een boot of een hotel. Dit keer is dat een politiebureau. Het blijft na al die jaren nog steeds boeiend om met Harrie aan de gang te gaan. Het leuke vind ik om het publiek op het verkeerde spoor te zetten. Aan het einde heeft de voorstelling altijd een leuke twist als verrassing.”

In ‘Harrie neemt de benen’ krijgen politieagenten Harrie Vermeulen en zijn neef Barrie Vermeulen de opdracht een illegaal huis van plezier op te rollen. De schurken zijn echter niet voor één gat te vangen. De befaamde Madame Claude en haar assistente Bibs zijn de twee niet al te snuggere dienders steeds weer te vlug af. Ondanks het feit dat de hoofdcommissaris in alle wanhoop besluit de zaak te sluiten, geven Harrie en Barrie niet zomaar op. Maar of ze zich nou voordoen als loodgieter, Tupperware-verkopers, paaldansers of Harrie Krishna collectanten: het bewijs valt maar moeilijk te leveren.

Meer informatie en kaartverkoop via www.theatercastellum.nl


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.