Politie K&B

Jongeman in Mini van oma 2x aan de kant gezet door politie

De politie heeft een 18-jarige bestuurder in korte tijd 2x aan de kant gezet. De bestuurder reed met een Mini op de A4 bij Roelofarendsveen en viel op door zijn rijgedrag.

Bij controle bleek hij alleen in bezit van een AM rijbewijs. Dit rijbewijs, een bromfietsrijbewijs, is niet voldoende om de Mini, die van zijn oma was te besturen. Na een kwartier werd de bestuurder wederom rijdend in de Mini aangetroffen. Hierop is hij wederom aan de kant gezet, waarna hij door de politie bij zijn oma afgezet is voor een goed gesprek.

Voor beide overtredingen heeft de bestuurder een Proces Verbaal gekregen.


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.