Dennis

Jubilarissen geëerd bij korpsavond brandweer Roelofarendsveen

Zaterdagavond was er na twee jaar weer een korpsavond voor de Veense brandweer. Er werden diploma's, certificaten en medailles uitgereikt, maar er werd ook afscheid genomen van twee korpsleden.

Ploegchef Leo Olijerhoek opende de avond en bedankte iedereen voor zijn inzet tijdens coronatijd. Een, voor de brandweer lastige tijd, waarin wel, niet, wel maar inkleine groepen, niet en toch weer wel geoefend kon worden. Hierna werd het woord gegeven aan burgemeester Astrid Heijstee, die de partners van de brandweerlieden bedankte voor hun flexibiliteit. Ook blikte zij nog terug naar de brand op Kaag, de grote brand aan de Geestweg en, afgelopen maandag nog, die bij 't Veense Hof. Mede door de inzet van de Veense bradweer bleven de woonhuizen aan de Geestweg gespaard en bleef ook de schade aan het appartementencomplex beperkt.

Tekst gaat verder onder de foto!

korpsavond 2022 brw raveen

Nadat mevrouw Weber-Teuben, directeur Risico- en Crisisbeheersing van de VRHM mooie woorden had gesproken was het tijd om over tegaan tot de plichtplegingen van de avond. Als eerste werden de diploma's en certificaten uitgereikt. Daarna de medailles voor de mannen die 10. 12,5, 15, 20, 25 jaar vrijwilliger zijn bij het korps. Speciale aandacht was er voor ploegchef Leo Olijerhoek, die al 35 jaar vrijwilliger bij de brandweer. Als laatste werd afscheid genomen van Emile Hogenboom en Jeroen de Koning, die beide de afgelopen jaren gestopt zijn met het vrijwilligerswerk bij de Veense brandweer. 

Tekst gaat verder onder de foto!

Gedecoreerden Veense brandweer 2022

Na een laatste foto was het tijd om er een gezellige feestavond van te maken. 


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.