Uit het archief

Jubileumviering s.v. ROAC uitgesteld

Op vrijdag 9 oktober zou voetbalclub s.v. ROAC het jubileumspel de Kroonjuwelen van ROAC organiseren. Helaas gooit het coronavirus en de daarbij komende aangescherpte maatregelen roet in het eten en gaan de Kroonjuwelen weer terug de kluis in.

S.v. ROAC bestaat aanstaande januari 75 jaar. Om dit jubileum met de leden te vieren werd er een spel bedacht. Maar vanwege de huidige maatregelen, waarbij er maar drie personen per huishouden mogen worden uitgenodigd, is dit spel niet mogelijk. ‘’Zodra de maatregelen veranderen, gaat de organisatie een nieuwe datum prikken’’, zo meldt de voetbalclub op hun website.

Het spel moest iets weg hebben van het dorpsspel dat in 2016 tijdens de feestweek van de Bavokerk werd gehouden. De Kroonjuwelen van ROAC is een interactief teamspel waarin je met een team van zes tot negen spelers opdrachten voltooid.

De voetbalclub wil iedereen bedankt voor alle enthousiaste hulp. ‘’Ook was het mooi om te zien hoeveel aanmeldingen er al binnen waren’’, aldus de organisatie.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.