Uit het archief

Jubileumviering s.v. ROAC uitgesteld

Op vrijdag 9 oktober zou voetbalclub s.v. ROAC het jubileumspel de Kroonjuwelen van ROAC organiseren. Helaas gooit het coronavirus en de daarbij komende aangescherpte maatregelen roet in het eten en gaan de Kroonjuwelen weer terug de kluis in.

S.v. ROAC bestaat aanstaande januari 75 jaar. Om dit jubileum met de leden te vieren werd er een spel bedacht. Maar vanwege de huidige maatregelen, waarbij er maar drie personen per huishouden mogen worden uitgenodigd, is dit spel niet mogelijk. ‘’Zodra de maatregelen veranderen, gaat de organisatie een nieuwe datum prikken’’, zo meldt de voetbalclub op hun website.

Het spel moest iets weg hebben van het dorpsspel dat in 2016 tijdens de feestweek van de Bavokerk werd gehouden. De Kroonjuwelen van ROAC is een interactief teamspel waarin je met een team van zes tot negen spelers opdrachten voltooid.

De voetbalclub wil iedereen bedankt voor alle enthousiaste hulp. ‘’Ook was het mooi om te zien hoeveel aanmeldingen er al binnen waren’’, aldus de organisatie.


Meer nieuws

Sport 31 jul. 2021 09:09

Heemskerk zwemt laatste olympische race

Femke Heemskerk heeft afgelopen nacht in Tokyo haar laatste olympische wedstrijd gezwommen. In de finale van de 4x100 meter wisselslag voor gemengde teams eindigde ze met Kira Toussaint (rug), Arno Kamminga (school), Nyls Korstanje (vlinder) op de zesde plaats.

Advertorial Voor Kinderen 30 jul. 2021 13:57

Rekenen en probleemoplossend vermogen bij kinderen – De Praktijk4Kids helpt

Probleemoplossend vermogen gaat om het herkennen van een probleem, vaardigheden hebben om met problemen om te gaan, vaardigheden hebben om oplossingen te bedenken en uiteindelijk het kiezen van de beste oplossing. Probleemoplossend vermogen speelt een belangrijke rol bij het rekenen. Stagiaire bij De Praktijk4Kids, Mirjam van Zanten, heeft hier onderzoek naar gedaan in het kader van haar afstuderen aan de Universiteit van Utrecht.

Sport 30 jul. 2021 04:08

Heemskerk 6e in eerste individuele olympische finale

Het is Femke Heemskerk niet gelukt haar eerste olympische individuele medaille te halen. De Roelofarendsveense werd 6e op de 100 meter vrije slag. Toch kan ze terugkijken op een uitstekende finale.

Politie 29 jul. 2021 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.