Dennis

Juventus weer naar WVC/DOSR

Ook dit jaar komen de trainers van Juventus naar WVC. Uiteraard wordt deze dag dit jaar samen met DOSR georganiseerd. Maar dat is niet de enige verandering.

In tegenstelling tot de eerdere Juventus dagen is het deze keer niet op woensdag, maar op zondag. Zondag 11 oktober om precies te zijn. 

Wil jij hier ook bij zijn? Wil jij ook graag een keer training krijgen en de mooiste voetbaltrucjes leren van trainers van Juventus? Dan is dit je kans! Een hele dag voetballen met lunch, dat wil je niet missen!
 
Geef je snel op, want vol =vol!
 
Meer info over de Juventusdag vind je hier

Meer nieuws

Overige gisteren 15:23

Joop Zoetemelk aangereden in Frankrijk

Joop Zoetemelk is vandaag in Frankrijk aangereden. De oud Ripper werd op zijn fiets aangereden door een auto. Hij is met meerdere botbreuken per helikopter afgevoerd naar het ziekenhuis.

Sport gisteren 11:21

Clubs tellen af

De fusie tussen de voetbalclubs WVC en DOSR nadert haar hoogtepunt. Over een week wordt de nieuwe naam en het nieuwe tenue bekend gemaakt. De stemming begint al op vrijdag. in de kantine van DOSR. Vanwege corona is er een compleet stemschema opgesteld.

Natuur en recreatie gisteren 09:41

Watertoren kleurt paars als steuntje in de rug

Het was en rare kermisweek. Het weer was echt Veense Kermisweer en er hing een gezonde spanning in de lucht. Zou er nog iets gaan gebeuren? Op vrijdag vierden De Stamgasten van De Haven al kermis in hun eendje. Maar zou de kermiszaterdag nou echt een zaterdag als alle anderen worden?

Natuur en recreatie 19 sep. 2020 15:51

Toch een beetje corso in De Veen

En dan is het de zaterdag van de corso in Roelofarendsveen. Maar helaas is dit jaar alles anders. Dus is er ook geen corso. Helaas.

Algemeen 18 sep. 2020 21:24

Boeren komen met tractoren bijeen in weiland Hoogmade

Met een stoet van tientallen tractoren reden boeren door Hoogmade. Dit keer was het Malieveld in Den Haag niet de eindbestemming, maar juist een weiland in Hoogmade. Daar werd een statement gemaakt.