Ingezonden

Kei Tof KB deelt kerstpakketjes uit

Normaal maken de leden van de facebookgroep KEI TOF KB de prachtigste stenen. Die leggen ze ergens in onze gemeente neer, zodat anderen er van kunnen genieten. Leuk voor mensen die naar buiten kunnen. Maar mensen die niet naar buiten kunnen of willen, kunnen niet genieten van deze kunst. Dus besloten een aantal leden het over een andere boeg te gooien.   

Leden Natasja, Daniëlle, Daisy en Kirsten wilden meer mensen verrassen in deze sobere tijden, dus besloten ze een aantal stenen uit te delen in de Gogherweide. Maar een steen is ook maar alleen een steen. Dus werd de lokale middenstand benaderd. Die wilden maar al te graag meewerken. Supermarkten, bakkers, kwekers en nog veel meer bedrijven doneerden voedsel, tulpen en nog veel meer. 

Zondagmiddag was het zo ver. Met zo’n 80 pakketjes togen de dames richting seniorencomplex de Gogherweide in Roelofarendsveen. De bewoners waren blij verrast met deze leuke geste van de dames. Aan de deuren ontstonden mooie en ontroerende gesprekken met een lach en een traan. Maar vooral veel positieve reacties.  

De dames gaan trouwens gewoon door met schilderen en verstoppen van steentjes. Dus mocht u ergens lopen en een mooie beschilderde steen zien, maak een mooie foto en deel die in de facebookgroep KEI TOF K+B. Uiteraard kunt u ook zelf keitjes schilderen en neerleggen. Hoe meer steentjes, hoe meer vreugd. 


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.