Ingezonden

Kei Tof KB deelt kerstpakketjes uit

Normaal maken de leden van de facebookgroep KEI TOF KB de prachtigste stenen. Die leggen ze ergens in onze gemeente neer, zodat anderen er van kunnen genieten. Leuk voor mensen die naar buiten kunnen. Maar mensen die niet naar buiten kunnen of willen, kunnen niet genieten van deze kunst. Dus besloten een aantal leden het over een andere boeg te gooien.   

Leden Natasja, Daniëlle, Daisy en Kirsten wilden meer mensen verrassen in deze sobere tijden, dus besloten ze een aantal stenen uit te delen in de Gogherweide. Maar een steen is ook maar alleen een steen. Dus werd de lokale middenstand benaderd. Die wilden maar al te graag meewerken. Supermarkten, bakkers, kwekers en nog veel meer bedrijven doneerden voedsel, tulpen en nog veel meer. 

Zondagmiddag was het zo ver. Met zo’n 80 pakketjes togen de dames richting seniorencomplex de Gogherweide in Roelofarendsveen. De bewoners waren blij verrast met deze leuke geste van de dames. Aan de deuren ontstonden mooie en ontroerende gesprekken met een lach en een traan. Maar vooral veel positieve reacties.  

De dames gaan trouwens gewoon door met schilderen en verstoppen van steentjes. Dus mocht u ergens lopen en een mooie beschilderde steen zien, maak een mooie foto en deel die in de facebookgroep KEI TOF K+B. Uiteraard kunt u ook zelf keitjes schilderen en neerleggen. Hoe meer steentjes, hoe meer vreugd. 


Meer nieuws

Gemeente gisteren 16:57

Gemeente omarmt inwonersinitiatief: verkoop jachthaven 'T Venegat aan nieuw op te richten vereniging Rijnsaterwoude op

Betrokken bewoners, dorpsraad Rijnsaterwoude en Stichting jachthaven ’t Venegat hebben een plan geschreven om de huidige stichting om te vormen tot een vereniging die jachthaven ’t Venegat wil kopen van de gemeente. De op te richten vereniging heeft een breder doel dan alleen het beheren en exploiteren van de jachthaven. De gemeente Kaag en Braassem staat hier positief tegenover en wil daarom ook afzien van een openbare verkoop en inzetten op het sluiten van een koopovereenkomst met de nieuwe vereniging.

Politie 11 mei 2021 12:18

Hardrijder op A4 in Roelofarendsveen komt van koude kermis thuis

Op vrijdagavond 7 mei op de A4 bij Roelofarendsveen had een bestuurder wel erg haast. De bestuurder reed zo’n veertig kilometer te hard. Nadat hij van de weg werd gehaald, bleek dat de persoon nog acht flinke boetes had openstaan. Na een speekseltest constateerde de dienders dat de man onder invloed van THC was. 

Verkeer en vervoer 10 mei 2021 09:15

Veerdienst Kaag gestremd voor autoverkeer

Sinds maandagochtend 08:00 uur is Veerdienst Kaag voor autoverkeer gestremd. Door een technisch mankement kunnen auto’s voorlopig niet overvaren. De technische dienst van Team Veerdienst Kaag werkt op dit moment zo snel mogelijk om het heikel te verhelpen.