Keurslager Van der Meer

Keurslager Van der Meer behaalt goud voor ovenschotels

Keurslager Van der Meer heeft deelgenomen aan een landelijke wedstrijd voor keurslagers. Hierbij werden ovenschotels gekeurd door een jury. De keurslager kreeg de hoogst haalbare score! “We zijn heel erg trots op het resultaat”, laat Marco van der Meer weten.

Tijdens de landelijke ovenschotelkeuring heeft de vakkundige jury de ovenschotels van onder andere Keurslager Van der Meer uitgebreid gekeurd. Hierbij wordt gekeken naar verschillende aspecten, zoals de smaak en de samenstelling van de ovenschotel. Het besluit was unaniem: “Die smaak en samenstelling zijn van een uitmuntende kwaliteit”, aldus de vakjury. Dit werd bekroond met de hoogst haalbare score: 100 punten. En dat betekent goud!

“We zijn heel erg trots op het resultaat. Het is echt een mooie prijs”, vertelt Marco van der Meer. “Uit het uitmuntende juryrapport blijkt dat medewerkers goed bezig zijn en dat de ovenschotels in de smaak vallen.” De keurslager doet vaker mee aan wedstrijden. “Dat doen we omdat we onszelf willen blijven verbeteren. Dit doen we uiteraard door te luisteren naar onze klanten, maar een kritisch juryrapport is voor ons ook altijd motivatie om onze producten te blijven verbeteren.”

Keurslager Van der Meer heeft al eerder prijzen gewonnen voor hun producten. Afgelopen november wonnen zij meerdere keren goud voor hun vleeswaren. “Dat was voor de Nationale Slagerswedstrijd. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement voor vele slagers in ons land die zich met hun producten willen meten met de allerbesten. Wij wonnen maar liefst vier keer goud met ster en nog eens vier keer ‘gewoon’ goud.”


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.