Pixabay

Kom in beweging met de Adamas Beweeg Challenge

Adamas daagt je uit om in september in beweging te komen met de Adamas Beweeg Challenge.

“Bij Adamas brengen wij mensen in beweging door ze hun (veer)kracht aan te reiken wanneer ze te maken hebben met kanker. Als ze zelf kanker hebben (gehad), maar ook voor naasten en kinderen die een vader, moeder of broertje/zusje hebben met kanker”, aldus Annelies Osinga, coördinator Adamas. Helaas is Adamas volledig afhankelijk van donaties, giften en dit soort leuke acties om geld te werven om mensen te ondersteunen.

Door mee te doen aan de challenge kom je letterlijk en (financieel) figuurlijk in beweging. Je kan zelf bedenken wat je doet, maar ze hebben ook wat dingen opgezet, bijvoorbeeld:

  1. Stadswandeling Haarlem met leuke stads- en persoonlijke vragen;
  2. Georganiseerde fietstocht van 50 km met onder andere een empanada in Woubrugge en eindigend met bitterballen en band bij de Rustende Jager in Nieuw-Vennep;
  3. Themawandeling met wandelcoach in Keukenhofbos;
  4. Yoga op het strand;
  5. Diverse leuke workshops.

Schrijf je in voor € 15 en bepaal zelf welke sportieve challenge jij in september aangaat. Maak een mooie wandeling, trek je skeelers uit de kast, begin met baantjes zwemmen of ga lekker suppen op de Braassem. Aanmelding en informatie data en tijden workshops: www.adamas-inloophuis.nl/ABC. Na aanmelding ontvang je van Adamas meer inspiratie en de I DID IT Diamant.


Meer nieuws

Politie gisteren 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.

Sport gisteren 11:48

Finaledag Kaag en Braassemcup bij ROAC

Ook dit jaar zal er door voetballend Kaag en Braassem weer gestreden worden om de Kaag en Braassem Cup. De opzet is dit jaar wel anders dan we gewend waren. 

Sport gisteren 07:19

Heemskerk door naar finale

Voor het eerst staat Femke Heemskerk in een individuele olympische finale. De 33-jarige zwemster uit Roelofarendsveen plaatste zich afgelopen nacht met 52,93 seconden als zesde voor de strijd om de medailles op de 100 meter vrije slag. Het was haar op één na beste tijd ooit op die afstand. 

Natuur en recreatie 28 jul. 2021 14:03

Hulp gezocht voor nieuw zwemstrand in Roelofarendsveen/Oude Wetering

Begin dit jaar is er een petitie, georganiseerd door een inwoner uit Roelofarendsveen, gehouden waarin werd opgeroepen om een zwemplek te ontwikkelen. Deze petitie is door 707 inwoners ondertekend. Hieruit heeft het college de conclusie getrokken dat er behoefte is om een nieuwe zwemplek te realiseren die ook geschikt is voor onze jongste inwoners.