Pixabay

Kom in beweging met de Adamas Beweeg Challenge

Adamas daagt je uit om in september in beweging te komen met de Adamas Beweeg Challenge.

“Bij Adamas brengen wij mensen in beweging door ze hun (veer)kracht aan te reiken wanneer ze te maken hebben met kanker. Als ze zelf kanker hebben (gehad), maar ook voor naasten en kinderen die een vader, moeder of broertje/zusje hebben met kanker”, aldus Annelies Osinga, coördinator Adamas. Helaas is Adamas volledig afhankelijk van donaties, giften en dit soort leuke acties om geld te werven om mensen te ondersteunen.

Door mee te doen aan de challenge kom je letterlijk en (financieel) figuurlijk in beweging. Je kan zelf bedenken wat je doet, maar ze hebben ook wat dingen opgezet, bijvoorbeeld:

  1. Stadswandeling Haarlem met leuke stads- en persoonlijke vragen;
  2. Georganiseerde fietstocht van 50 km met onder andere een empanada in Woubrugge en eindigend met bitterballen en band bij de Rustende Jager in Nieuw-Vennep;
  3. Themawandeling met wandelcoach in Keukenhofbos;
  4. Yoga op het strand;
  5. Diverse leuke workshops.

Schrijf je in voor € 15 en bepaal zelf welke sportieve challenge jij in september aangaat. Maak een mooie wandeling, trek je skeelers uit de kast, begin met baantjes zwemmen of ga lekker suppen op de Braassem. Aanmelding en informatie data en tijden workshops: www.adamas-inloophuis.nl/ABC. Na aanmelding ontvang je van Adamas meer inspiratie en de I DID IT Diamant.


Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:31

Clubactie en online veiling Play Fair

Jaarlijks heeft tafeltennisvereniging Play Fair een clubactie. Veertig jaar lang was dat een rommelmarkt, maar dat is niet meer haalbaar. De club heeft nu een online veiling op de website ttv-playfair.nl. En daarnaast de grote loterij, verkoop van stroopwafels én verloting van een aantal diners en Jumbo boodschappentassen.

Wonen en bouwen gisteren 11:54

20 comfortwoningen en 26 vogelhuisjes bij Elzenhof Woubrugge

Op 23 september 2021 heeft wethouder Floris Schoonderwoerd van gemeente Kaag en Braassem het eerste onderkomen geplaatst voor de gierzwaluw aan één van de woningen aan de Elzenhof in Woubrugge. Met deze handeling werd de realisatie van 20 sociale huurwoningen gevierd.

Overige gisteren 10:11

Optie voor glasvezel in Kaag en Braassem

Eerder legde GlasDraad Groene Hart al glasvezel aan in de buitengebieden van het Groene Hart. Nu zijn de dorpen in de gemeente Kaag en Braassem aan de beurt.

Overige 23 sep. 2021 15:20

Gezinsdiensten in de tuin

De Sint Jan de Doper-kerk in Leimuiden nodigt alle gezinnen uit voor een gezinsviering in de tuin van de kerk. In deze viering wordt er extra aandacht gegeven aan de kinderen zodat het voor kinderen en ouders leuk is om (weer) naar de kerk te komen. Het kinderkoor Akkoord zal zingen.