Advertorial Sport

Kom jij ook naar de Pluto Voetbaldagen?

In de zomervakantie organiseert Plutosport samen met Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek de 'Pluto Voetbaldagen’! Twee dagen vol opblaasattracties, unieke sporten en uitdagende voetbalvormen. Het evenement vindt drie keer plaats, zodat er voor elk kind een geschikte datum tussen zit!

‘De Pluto Voetbaldagen’

De Pluto Voetbaldagen zijn toegankelijk voor alle kinderen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar. Lid zijn van één van de verenigingen is niet nodig, iedereen is welkom!

Tijdens deze twee fantastische dagen worden de deelnemers verrast met enorme opblaasbare attracties. Onder leiding van ervaren trainers zijn er spellen op de stormbaan, ga je Spikeballen, Unihockeyen en als klap op de vuurpijl sluit je af met de verassende Plutoshaker, waar alles samenkomt!

Locaties en prijs

De kosten voor dit tweedaagse voetbalspektakel bedragen € 60. Dit is inclusief een compleet tenue, een volledig verzorgde lunch en gezonde tussendoortjes. Daarnaast worden de kinderen natuurlijk twee dagen lang van 09:30 tot 15:30 uur constant beziggehouden met leerzame en vooral leuke spellen.

  • 12 augustus @ SV Zevenhoven en 13 augustus @ SV Nicolaas Boys
  • 16 augustus @ SV Nieuwkoop en 17 augustus @ NSV ‘46
  • 19 augustus en 20 augustus @ RKSV Altior

Wil jij dit onvergetelijke evenement ook niet missen? Schrijf je dan snel in!


Meer nieuws

Gemeente gisteren 11:16

Inzameling textiel op donderdag 30 september

Op donderdag 30 september zamelt Sympany huis-aan-huis textiel in. Deze huis-aan-huis inzameling vormt een mooie aanvulling op de inzameling via textielcontainers in de gemeente Kaag en Braassem. Op de dag van de inzameling kunnen de zakken voor 09.00 uur aan de weg worden gezet.

Overige 27 sep. 2021 19:31

Grote sterren ontmoeten elkaar bij E.M.M ‘21

Zondag 26 september was er bij E.M.M weer een aflevering van de Mini champions league. Na ruim een jaartje afwezigheid was men deze succesformule blijkbaar nog niet vergeten.

Evenementen 24 sep. 2021 16:31

Clubactie en online veiling Play Fair

Jaarlijks heeft tafeltennisvereniging Play Fair een clubactie. Veertig jaar lang was dat een rommelmarkt, maar dat is niet meer haalbaar. De club heeft nu een online veiling op de website ttv-playfair.nl. En daarnaast de grote loterij, verkoop van stroopwafels én verloting van een aantal diners en Jumbo boodschappentassen.

Wonen en bouwen 24 sep. 2021 11:54

20 comfortwoningen en 26 vogelhuisjes bij Elzenhof Woubrugge

Op 23 september 2021 heeft wethouder Floris Schoonderwoerd van gemeente Kaag en Braassem het eerste onderkomen geplaatst voor de gierzwaluw aan één van de woningen aan de Elzenhof in Woubrugge. Met deze handeling werd de realisatie van 20 sociale huurwoningen gevierd.

Overige 24 sep. 2021 10:11

Optie voor glasvezel in Kaag en Braassem

Eerder legde GlasDraad Groene Hart al glasvezel aan in de buitengebieden van het Groene Hart. Nu zijn de dorpen in de gemeente Kaag en Braassem aan de beurt.