Pixabay

Komende weken ernstige verkeershinder Alkemadelaan

De hele maand september wordt er gewerkt aan het vervangen van de verkeerslichten op de Alkemadelaan in Roelofarendsveen en Oude Wetering.  

Weggebruikers moeten rekening houden met ernstige verkeershinder. Doorgaand verkeer kan via de Alkemadelaan blijven rijden, maar de kans op vertraging is groot. Een deel van de rijbaan zal worden afgezet en er zullen verkeersregelaars worden ingezet om het doorgaande verkeer in goede banen te leiden. Tussen 07:00 en 15:30 uur wordt er gewerkt aan het vervangen van de verkeerslichten. Er is pas na 09:00 uur overlast voor verkeer. Op deze manier wordt er rekening gehouden met de spits.

Waar en wanneer?
Maandag 9 tot en met vrijdag 13 september: Alkemadelaan, Roelofarendsveen ter hoogte van de Conservenweg. Hier worden de verkeerslichten bij de voet/fiets gangersoversteek vervangen.
Maandag 16 tot en met vrijdag 20 september: Alkemadelaan, ter hoogte van het Schoolhuisplein, Oude Wetering. Hier worden de verkeerslichten bij de voet/fietsgangersoversteek vervangen.
Maandag 23 tot en met vrijdag 27 september; Alkemadelaan, ter hoogte van de Dotterbloem, Oude Wetering. Hier worden de verkeerslichten verwijderd.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.