Dennis

Koude eerste nacht voor paalzitters

De eerste nacht zit er voor de paalzitters alweer op. Het was een koude nacht, die voor 2 van de 6 deelnemers toch te zwaar was.

Vol enthousiasme startte de 6 deelnemers gisteren aan het WK Paalzitten bij Paal 7 in Roelofarendsveen. Jim Termeulen had zelfs zijn gitaar meegenomen om de nacht door te komen. Toch was hij de eerste die de pijp aan Maarten gaf. Rond 21.00u zondagavond stapte hij van de paal. Ruim 5 uur later volgde vader Eef het voorbeeld van zijn zoon, zodat er nog 4 personen strijden om de titel.

Tekst gaat verder onder de foto.

Paalzitten 22 dag 2

Die deelnemers werden vanmorgen vooral gedegeslagen door mensen die hun honden uit kwamen laten. "Ik loop voor deze gelegenheid maar even een iets groter rondje dan normaal" zo zegt een uitlaatster. "Het is toch een prestatie dat ze er nog zitten en een beetje aanmoedigen kan geen kwaad, toch?"

Tekst gaat verder onder de foto. 

Paalzitten 22 dag 2 Bakkie

En met een bakkie koffie, een opkomend zonnetje en wat support vanaf de kant beginnen de deelnemers aan de tweede dag. Komt u ook aanmoedigen? Ze verdienen het.

Voor meer foto's klikt u hier.


Meer nieuws

Muziek vandaag 13:58

29 oktober Copperhead County in Rijnsaterwoude

Copperhead County legt zich, als een van de weinige bands in Nederland, volledig toe op southern rock. Geïnspireerd door vermaarde voorgangers als Blackberry Smoke, The Outlaws en (vele) anderen brengen de zes gepassioneerde muzikanten door heel Europa hun ‘footstomping and beer raising tunes’. Meeslepende southern rock die de luisteraar meeneemt naar de authentieke en kenmerkende sfeer van het zuiden.

Overige gisteren 16:06

Themamarkt Roelofarendsveen en Oude Wetering op 11 oktober

Kom jij ook naar de themamarkt over projecten en thema’s die in Roelofarendsveen en Oude Wetering spelen? Deze themamarkt vindt dinsdag 11 oktober plaats in de sporthal van De Tweesprong, Lucas van Leydenlaan 2 in Roelofarendsveen. Je kunt vanaf 16:30 uur binnenlopen. De markt duurt tot 20:30 uur.

Advertorial Maatschappij gisteren 14:17

Stop financiƫle uitbuiting bij ouderen

Elk jaar worden in Nederland zo’n 30.000 senioren slachtoffer van financiële uitbuiting. Rabobank wil dit financieel misbruik bespreekbaar maken en het helpen te voorkomen.  

Sport gisteren 13:57

Zwaarbevochten maar verdiende overwinning voor Vrouwen 1

Zaterdag 1 oktober was de 2e wedstrijd bij en tegen Ter Leede. Een team dat vooral bestaat uit talentvolle jeugdspeelsters. Daarbij hadden ze ook nog eens de keepster van Vrouwen 1 van vorig seizoen op doel dus het zou lastig zijn om deze te passeren.