Dennis

Kringloop Alkemade deelt kleding uit

Begin dit jaar kreeg de Kringloop Alkemade een donatie van de kledingfirma O'Neill uit Warmond. Ze konden een partij winterkleding op komen halen. Half november wordt de kleding uitgedeeld. 

Denk nou niet, dat is mooi, ik wil ook wel zo'n vette jas. De kleding is namelijk al verdeeld. Samen met Jeugdwerk Kaag en Braassem en Tom in de Buurt, is gekeken welke mensen in hun bestand het meest in aanmerking kwamen voor de kleding. Ook werd aan diverse scholen gevraagd welke kinderen het meest in aanmerking kwamen. De uitverkoren mensen hebben hun kledingmaten doorgegeven en aan de hand daarvan worden kledingpakketten samengesteld. Die kunnen door de mensen op 11, 12 en 13 november worden opgehaald.  

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de mensen zelf kleding uit konden zoeken, maar door het coronavirus is dit helaas geen optie. Om de kleding toch bij de mensen te krijgen is voor deze coronaproef optie gekozen. Zo kunnen ook deze mensen er deze winter, dankzij de gift van O'Neill, warmpjes bij lopen.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.