Archieffoto Activite
Advertorial Evenementen

Kunstenaars met dementie exposeren voor het eerst

Op 21, 22 en 23 oktober organiseert Atelier de Dagwacht voor het eerst een expositie met werk van alle 15 deelnemers. De Dagwacht is een atelier voor kunstzinnige mensen met dementie. Zij worden begeleid door kunstenaars, vrijwilligers en zorgprofessionals van ActiVite.

Vrijdag 21 oktober opent bestuurder Anne Veldhof deze expositie, met de naam ‘De Dagwacht zichtbaar.’

Sinds maart 2021 is De Dagwacht geopend voor mensen met een grote liefde voor kunst. Meerdere keren per week komen deelnemers bij elkaar in het ontmoetingscentrum van locatie Noorderbrink in Alphen aan den Rijn. Onder professionele begeleiding gaan zij aan de slag met een eigen werk, waar ze gedurende een langere periode aan werken. De kunstenaars werken met diverse materialen en hebben ieder een eigen stijl.

Je bent van harte welkom tijdens de feestelijke opening op vrijdag 21 oktober. Voorzitter van de Raad van Bestuur van ActiVite, Anne Veldhof, zal de expositie dan openen. Ook zijn alle kunstenaars zelf aanwezig. De opening is om 16:00 uur in ActiVite Noorderbrink, Klompenmaker 156 in Alphen aan den Rijn. Je hoeft je voor het evenement niet aan te melden.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.