Dennis

Laatste groet voor Ineke de Jong

Op de trap voor de kantine van SV WVC is er een gedenkplaats gecreëerd voor Ineke de Jong, die vorige week kwam te overlijden aan het coronavirus.

Ineke de Jong, vrouw van erelid Peter de Jong en ‘’moeder’’ van de club, was jaren betrokken bij de club en voor velen een vertrouwd gezicht. Dat blijkt ook maar uit alle bloemen en kaarten die op de trap voor de kantine al zijn neergelegd.

Omdat er bij de uitvaart wegens de coronacrisis maar 30 mensen aanwezig mogen, kunnen leden naast het neerleggen van bloemen en kaarten, woensdag 15 april tussen 13:45 en 14:45 uur langs het huis van Peter en Ineke rijden. Er wordt verzameld op het parkeerterrein WVC.

Tot vanavond 20:00 uur is het hek van de club open om bloemen of kaartjes neer te leggen.


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.