Josh Walet

Lachgas maakt meer kapot dan je lief is.

Roelofarendsveen - Gisteravond hielden wij rond dit tijdstip een 29-jarige automobilist uit Den Haag aan. Hij veroorzaakte onder invloed van lachgas een zwaar ongeval onderaan de afrit van de A4 bij #NieuweWetering / Roelofarendsveen. Hierbij raakte zijn vrouwelijke passagier ernstig gewond en brak onder andere haar nek.

Eerder die avond kreeg de politie al diverse belletjes omtrent asociaal rijgedrag van de bestuurder welke volgens getuigen " aan de balonnentjes" zat. Hij zou onder meer met hoge snelheid voertuigen op de A4 over de vluchtstrook inhalen.
Ondanks uitkijken naar het voertuig werd deze niet aangetroffen.
Later op de avond werd het voertuig weer gezien bij het aquaduct nabij Nieuwe Wetering en wederom belden weggebruikers 112 gezien de gevaarszetting en het feit de bestuurder met een ballon aan zijn mond rond reed.

Collega's onderweg naar de A4 troffen het voertuig tegen een betonnen pilaar bij de afrit. Kennelijk was de aanrijding net gebeurd en had de bestuurder met hoge snelheid getracht de N445 op te rijden richting Nieuwe Wetering. Dit leidde tot de eerder genoemde aanrijding.
De bestuurder is aangehouden en zijn rijbewijs is direct ingevorderd. Tegen hem zal proces verbaal worden opgemaakt tz diverse feiten.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.