Lancering van het magazine Tom in de buurt is een feit!

Met trots lanceert Tom in de buurt in samenwerking met Alphens.nl hun magazine. Hierin komt naar voren hoe de organisatie zich in de afgelopen vijf jaar heeft ontwikkeld en welke diverse vormen van ondersteuning de organisatie biedt. ‘’Het is een inkijkje in ons werk.’’

Wat je van het magazine kunt verwachten? ‘’Er staan een aantal activiteiten in beschreven die Tom in de buurt aanbiedt’’, laat Wilko Kuus, projectleider van Tom in de buurt, weten. ‘’Het is een inkijkje in ons werk, en de verhalen komen echt tot leven. Onder andere medewerkers, vrijwilligers, samenwerkingspartners van Tom in de buurt vertellen over hun betrokkenheid.” 

Inwoners en buurten versterken

Tom in de buurt is altijd bezig om inwoners en buurten te versterken. ‘’Dat doen we met behulp van de inzet en betrokkenheid van veel fijne medewerkers, stagiaires en vrijwilligers. Wanneer een organisatie hard werkt om continu beter te worden, is het mooi als dat goede resultaten oplevert. Nog mooier is het echter als mensen van binnen én búiten de organisatie dit opmerken’’, vindt Kuus. ‘’We kijken met een fijn gevoel terug op de laatste vijf jaar, en zetten volop in om ook mensen in deze moeilijke tijden te ondersteunen.” 

Eerste exemplaar

De lancering vond in verband met de coronamaatregelen digitaal plaats. Wethouder Han de Jager van gemeente Alphen aan den Rijn, wethouder Petra van der Wereld van gemeente Kaag en Braassem en wethouder Gerben van Duin van gemeente Nieuwkoop namen als eersten een exemplaar in ontvangst tijdens een inspirerende bijeenkomst, waarop de trots over Tom in de buurt volop werd gedeeld.  

Ben jij enthousiast geworden en wil je meer weten over de activiteiten en het aanbod van Tom in de buurt? Neem dan een kijkje op www.tomindebuurt.nl. De digitale versie van het magazine kun je hier bekijken.


Meer nieuws

Gemeente gisteren 16:57

Gemeente omarmt inwonersinitiatief: verkoop jachthaven 'T Venegat aan nieuw op te richten vereniging Rijnsaterwoude op

Betrokken bewoners, dorpsraad Rijnsaterwoude en Stichting jachthaven ’t Venegat hebben een plan geschreven om de huidige stichting om te vormen tot een vereniging die jachthaven ’t Venegat wil kopen van de gemeente. De op te richten vereniging heeft een breder doel dan alleen het beheren en exploiteren van de jachthaven. De gemeente Kaag en Braassem staat hier positief tegenover en wil daarom ook afzien van een openbare verkoop en inzetten op het sluiten van een koopovereenkomst met de nieuwe vereniging.

Politie 11 mei 2021 12:18

Hardrijder op A4 in Roelofarendsveen komt van koude kermis thuis

Op vrijdagavond 7 mei op de A4 bij Roelofarendsveen had een bestuurder wel erg haast. De bestuurder reed zo’n veertig kilometer te hard. Nadat hij van de weg werd gehaald, bleek dat de persoon nog acht flinke boetes had openstaan. Na een speekseltest constateerde de dienders dat de man onder invloed van THC was. 

Verkeer en vervoer 10 mei 2021 09:15

Veerdienst Kaag gestremd voor autoverkeer

Sinds maandagochtend 08:00 uur is Veerdienst Kaag voor autoverkeer gestremd. Door een technisch mankement kunnen auto’s voorlopig niet overvaren. De technische dienst van Team Veerdienst Kaag werkt op dit moment zo snel mogelijk om het heikel te verhelpen.