Lancering van het magazine Tom in de buurt is een feit!

Met trots lanceert Tom in de buurt in samenwerking met Alphens.nl hun magazine. Hierin komt naar voren hoe de organisatie zich in de afgelopen vijf jaar heeft ontwikkeld en welke diverse vormen van ondersteuning de organisatie biedt. ‘’Het is een inkijkje in ons werk.’’

Wat je van het magazine kunt verwachten? ‘’Er staan een aantal activiteiten in beschreven die Tom in de buurt aanbiedt’’, laat Wilko Kuus, projectleider van Tom in de buurt, weten. ‘’Het is een inkijkje in ons werk, en de verhalen komen echt tot leven. Onder andere medewerkers, vrijwilligers, samenwerkingspartners van Tom in de buurt vertellen over hun betrokkenheid.” 

Inwoners en buurten versterken

Tom in de buurt is altijd bezig om inwoners en buurten te versterken. ‘’Dat doen we met behulp van de inzet en betrokkenheid van veel fijne medewerkers, stagiaires en vrijwilligers. Wanneer een organisatie hard werkt om continu beter te worden, is het mooi als dat goede resultaten oplevert. Nog mooier is het echter als mensen van binnen én búiten de organisatie dit opmerken’’, vindt Kuus. ‘’We kijken met een fijn gevoel terug op de laatste vijf jaar, en zetten volop in om ook mensen in deze moeilijke tijden te ondersteunen.” 

Eerste exemplaar

De lancering vond in verband met de coronamaatregelen digitaal plaats. Wethouder Han de Jager van gemeente Alphen aan den Rijn, wethouder Petra van der Wereld van gemeente Kaag en Braassem en wethouder Gerben van Duin van gemeente Nieuwkoop namen als eersten een exemplaar in ontvangst tijdens een inspirerende bijeenkomst, waarop de trots over Tom in de buurt volop werd gedeeld.  

Ben jij enthousiast geworden en wil je meer weten over de activiteiten en het aanbod van Tom in de buurt? Neem dan een kijkje op www.tomindebuurt.nl. De digitale versie van het magazine kun je hier bekijken.


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 16:34

Arbeidsmigranten mogen hun intrek nemen in zeilschool De Kaag

In het winterseizoen, van 1 november 2020 tot 1 april 2021, vangt zeilschool De Kaag arbeidsmigranten op. Burgemeester en wethouders van de gemeente Kaag en Braassem verstrekten vorige week een vergunning om de migranten in het aangrenzende pand van de zeilschool te vestigen. De vergunning zal eerst twee seizoenen worden getest.

Politiek vandaag 14:31

D66 lanceert krachtige organisatie met oog op verkiezingen

De D66-afdelingen Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Kaag en Braassem en Nieuwkoop gaan sinds woensdag 25 november samen verder als D66 Groene Hart. De reden voor de samenvoeging is een behoefte aan meer slagkracht in de regio, wat betreft D66 speerpunten waaronder duurzaamheid, onderwijs en klimaat. 

Wonen en bouwen gisteren 17:23

Sloop voormalig café ’t Lage Land van start

Woensdag 18 november zijn de sloopwerkzaamheden van café ’t Lage Land in Oud Ade van start gegaan. De slopers zijn begonnen met de achterkant van het pand om zo naar voren te werken. Op de locatie aan de Leidseweg worden tien appartementen gerealiseerd.