Dennis

Lange rij voor zondagkermis

De Veense kermis mocht dit jaar doorgaan. Er was 1 restrictie. Er mocht een beperkt aantal(750, red.) op het terrein aanwezig zijn. Ter compensatie werd de zondag toegevoegd als extra kermisdag. Laat die dag nou de drukste van alle dagen geweest zijn. 

De extra dag startte om 11uur met een prikkelvrij uur. Dat betekende geen muziek, geen flitslichten en de attracties draaiden, als dat mogelijk was, met gepaste snelheid. Vanaf 12.00u barste het feest in alle hevigheid los. Mede door het zonnige weer kwamen veel mensen nog even een dagje zwieren, zwaaien, knuffelberen winnen en oliebollen halen. Het gevolg was dat het maximum aantal bezoekers snel gehaald werd, hoewel je daar op het kermisterrein zelf weinig van merkte.

(tekst gaat door onder de foto)

Kermiszondag 21 

Rond 15.15u stond de rij vanaf het bruggetje bij de Goudknop(tussen de Gerberastraat en het Sportpad) tot aan het kermisterrein. Gelukkig was er een goede doorstroming, waardoor de wachttijd opliep tot ongeveer een half uurtje. Het deerde echter niemand. Iedereen genoot van deze extra kermisdag en ja, het is kermis in de Veen, dan is alles anders.

Meer foto's zie je hier


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.