Dennis

Lasergamen met Jeugdwerk Kaag en Braassem

Deze vakantieweek organiseert het Jeugdwerk Kaag en Braassem lasergamen voor de jeugd van 12 t/m 17 jaar op diverse plaatsen in Kaag en Braassem. Dinsdag werd Hoogmade aangedaan, vandaag was Woubrugge aan de beurt.

Rond 15.00u verzamelden een grote groep kinderen zich bij het grasveld aan het eind van de Watermunt. Sommige als team, anderen alleen. Na een korte uitleg kon het feest beginnen. Twee groepen trokken door de wijk en probeerde elkaar zo veel mogelijk te raken. De jeugd genoot met volle teugen op deze heerlijke woensdagmiddag.

Morgen strijkt Jeugdwerk K&B neer in Leimuiden. Samen met Scouting ’63 en de mensen van de dorpskerk wordt er op het terrein van de Scouting gestreden. Vanaf 13.00u zijn kinderen tussen 10 en 17 jaar oud welkom. Vrijdag is Roelofarendsveen aan de beurt. Oorspronkelijk zou dit evenement plaatsvinden bij de Bona, maar men heeft besloten uit te wijken naar De Bult.

Beide dagen is er nog ruimte om mee te doen, maar opgeven is wel gewenst. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar j.lind@dedriemaster.nu of stuur een berichtje naar @jwkb_jurjen op instagram, dan speel jij donderdag of vrijdag nog lekker mee.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.