Gerard Vermeij

Leerlingen van De Roelevaer maken kerstcadeaus voor De Zonnebloem

In de afgelopen week hebben de leerlingen van basisschool De Roelevaer in Roelofarendsveen zelf kerstcadeautjes gemaakt voor inwoners van Roelofarendsveen en Oude Wetering die aangesloten zijn bij De Zonnebloem.

‘’Omdat de kerstviering van De Zonnebloem geen doorgang kon vinden was juist dit een leuk gebaar’’, laat Gerard Vermeij weten. ‘’De, veelal oudere, gasten verblijden met een leuke attentie van kinderen tovert toch even een glimlach op hun gezicht.’’ Een hele mooie actie dus.

De vrijwilligers van de Zonnebloem hebben de kerstcadeautjes na ontvangst rond gebracht met een kerstkaart. ‘’Het werd door iedereen zeer gewaardeerd’’, aldus Gerard Vermeij.


Meer nieuws

Gemeente gisteren 16:57

Gemeente omarmt inwonersinitiatief: verkoop jachthaven 'T Venegat aan nieuw op te richten vereniging Rijnsaterwoude op

Betrokken bewoners, dorpsraad Rijnsaterwoude en Stichting jachthaven ’t Venegat hebben een plan geschreven om de huidige stichting om te vormen tot een vereniging die jachthaven ’t Venegat wil kopen van de gemeente. De op te richten vereniging heeft een breder doel dan alleen het beheren en exploiteren van de jachthaven. De gemeente Kaag en Braassem staat hier positief tegenover en wil daarom ook afzien van een openbare verkoop en inzetten op het sluiten van een koopovereenkomst met de nieuwe vereniging.

Politie 11 mei 2021 12:18

Hardrijder op A4 in Roelofarendsveen komt van koude kermis thuis

Op vrijdagavond 7 mei op de A4 bij Roelofarendsveen had een bestuurder wel erg haast. De bestuurder reed zo’n veertig kilometer te hard. Nadat hij van de weg werd gehaald, bleek dat de persoon nog acht flinke boetes had openstaan. Na een speekseltest constateerde de dienders dat de man onder invloed van THC was. 

Verkeer en vervoer 10 mei 2021 09:15

Veerdienst Kaag gestremd voor autoverkeer

Sinds maandagochtend 08:00 uur is Veerdienst Kaag voor autoverkeer gestremd. Door een technisch mankement kunnen auto’s voorlopig niet overvaren. De technische dienst van Team Veerdienst Kaag werkt op dit moment zo snel mogelijk om het heikel te verhelpen.