Les van wethouder Schoonderwoerd tijdens lerarenstakingsdag

Les van wethouder Floris Schoonderwoerd, raadslid Anja de Rijk-de Jong, de architect van de nieuwe school en een boer. Het overkwam de kinderen van basisschool de Lei in Leimuiden vanmorgen in verband met de lerarenstakingsdag. 

Tekst loopt door onder het fotoalbum.

Fotoalbum

Lerarenstaking (foto: Dennis)
Lerarenstaking (foto: Dennis)
Lerarenstaking (foto: Dennis)
Lerarenstaking (foto: Dennis)

Ruim 24 vrijwilligers meldden zich aan om voor de klassen de staan op de stakingsdag. Dit waren bijvoorbeeld ouders, de architect van de nieuwe school, pabo-studenten en zelfs een boer. Meer dan genoeg dus om alle klassen te voorzien.

Ook aan media-aandacht ontbrak het niet: zo was RTL nieuws aanwezig, Editie NL en Leidsch Dagblad.

Anja de Rijk-de Jong, raadslid en fractievoorzitter CDA Kaag en Braassem (maar vandaag juf Anja), gaf les over dementie. Wethouder Schoonderwoerd, vandaag meester Floris, leerde de kinderen wat bij over de gemeente. De architect gaf de kinderen een kijkje in de plannen voor de nieuwe school.

Directrice Kristel van Goozen laat weten zich voornamelijk zorgen te maken over de vervangers tijdens de griepperiode. Ze is blij dat er nu een omslag is naar de positieve kant van het leraar zijn. ‘’Blije koppies van kinderen, daar doe je het voor.’’


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.