Simon Keats

Line-up bekend 1e People4music online festival

People4music organiseert op zondag 29 november een 12 uur durend online festival, met als doel om muzikanten te ondersteunen en juist ook de ‘dicht-bij-je-bed-show’ overeind te houden. De line-up is nu bekend en de organisatie is erg blij met het niveau en diversiteit van de 19 artiesten/bands. 

''Uit de vele super gave inzendingen zijn onderstaande acts geselecteerd om een vette show neer te gaan zetten. Het is een mooie mix geworden van muzikanten met eigen werk én covers/tributes en ook in de genres is een flinke variatie te vinden'', aldus de organisatie. De organisatie van People4music hoopt dat jij net zoals zij de live muziek in Nederland een warm hart toedraagt en doneert via https://www.people4music.nl/doneer-algemeen/.

Eigen werk
De acts met eigen werk zijn: Angie Flare (country/singer-songwriter), Simon Keats (americana), Thomas Jakob (dreamy Italian indie rock), Balboa - afrojazz (afrofunk/highlife/reggae/jazz), Jezebel (metal), Janet (pop & bluesrock), Ido (hiphop), The Anaesthetics (alternatieve rock), SWIMorDROWN (oldschool hardcore), BMI goes India (dance with live sitar), Puyn (Nederlandstalige rap metal), Maggie's Flock (folkrock) en The Dirty Denims (happy hardrock).

Covers/tributes
De bands met covers zijn: Under the Covers (akoestische covers), FEVER (all-round coverband), Niene Manon (pop/rock covers), noColour (pop/rock covers), The Bad Ties (pop/rock covers) en Brucified (Bruce Springsteen tribute).

Financieel doel

40% van het opgehaalde bedrag wordt als gage uitbetaald aan de bands, het overige deel gaat naar het People4music fonds waarmee organisaties financieel worden ondersteund met als doel hun evenement te laten voortbestaan en live muziek te blijven stimuleren, wat weer ten goede komt aan de hele keten die aan dit evenement verbonden is. Lees er hier meer over: https://www.people4music.nl/doel/

Het festival vindt plaats van 10.00 tot 22.00 uur en de livestream is te bekijken op people4music.nl en via facebook.com/people4music.


Meer nieuws

Sport 31 jul. 2021 09:09

Heemskerk zwemt laatste olympische race

Femke Heemskerk heeft afgelopen nacht in Tokyo haar laatste olympische wedstrijd gezwommen. In de finale van de 4x100 meter wisselslag voor gemengde teams eindigde ze met Kira Toussaint (rug), Arno Kamminga (school), Nyls Korstanje (vlinder) op de zesde plaats.

Advertorial Voor Kinderen 30 jul. 2021 13:57

Rekenen en probleemoplossend vermogen bij kinderen – De Praktijk4Kids helpt

Probleemoplossend vermogen gaat om het herkennen van een probleem, vaardigheden hebben om met problemen om te gaan, vaardigheden hebben om oplossingen te bedenken en uiteindelijk het kiezen van de beste oplossing. Probleemoplossend vermogen speelt een belangrijke rol bij het rekenen. Stagiaire bij De Praktijk4Kids, Mirjam van Zanten, heeft hier onderzoek naar gedaan in het kader van haar afstuderen aan de Universiteit van Utrecht.

Sport 30 jul. 2021 04:08

Heemskerk 6e in eerste individuele olympische finale

Het is Femke Heemskerk niet gelukt haar eerste olympische individuele medaille te halen. De Roelofarendsveense werd 6e op de 100 meter vrije slag. Toch kan ze terugkijken op een uitstekende finale.

Politie 29 jul. 2021 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.