Archieffoto Dennis

Loek Hartog na succesvol weekeind naar Le Mans

Na een succesvol weekeind op de duitse Nurburgring maakt Hoogmadenaar Loek Hartog dit weekeind deel uit van één van de hoogtepunten van de autosport. Hij rijdt bij de 24 uur van Le Mans.

Afgelopen weekeind was zeer succesvol voor Hartog. Hij stuurde zijn Porsche tot 2 maal toe als eerste over de finish. Helaas kreeg hij in de tweede race een time penalty van 5 seconden voor het overschrijden van track-limits(buiten de baan rijden. red.). Hierdoor zakte hij terug naar de tweede plek. Mede door dit resultaat staat het sporttalent van 2018 momenteel 1e in het kampioenschap om de Porsche Carrera Cup Benelux.

Lang kan Loek niet nagenieten van zijn succesvole weekeind, want komend weekeind staat er weer een nieuwe uitdaging op het programma. Dit weekeind wordt de uitgestelde 24 uur van Le Mans, een van de hoogtepunten van het autosportseizoen, verreden. Hartog zal, in het voorprogramma van die race, de gastentrip van de Carrera Cup Benelux vervullen in het Porsche Carrera Cup veld bestaande uit 53 Porsche GT3 Cup Cars. 

Laten we hopen dat Loek op het ruim 13km lange cicuit een mooi resultaat neer kan zetten. Zelf is hij daar van overtuigd. "Laten we een pak slaag geven zoals gewoonlijk!" laat hij op zijn facebookpagina weten. De 2 races worden op vrijdag om 14.15u en zaterdag om 11.15u verreden en duren 13 rondes of 55 minuten.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.