Ziggo Sport

Loek Hartog stapt over naar Black Falcon

Het Hoogmadense racetalent Loek Hartog rijdt komend seizoen voor de Duitse raceteam van Black Falcon. Met dit team zal Loek een gooi doen naar de titel in het rookie-klassement in de Porsche Carrera Cup Deutschland.

Het team zal rijden met 3 nieuwe Porsche 992 GT3 Cup-wagens. Hartog rijdt in het team naast Carlos Rivas, die al sinds 2017 aan het Duitse team verbonden is. Wie er in de derde auto rijden gaat, is op dit moment nog niet bekend.
 
Timo Frings, hoofd Motorsport BLACK FALCON zegt op de website over Hartog: “Met Loek Hartog hebben we voor het eerst sinds 2018 weer een junior in het team die kan strijden om de titel in het rookie kampioenschap. Loek heeft enorm veel indruk op ons gemaakt met zijn prestatie zowel vorig seizoen als tijdens de eerste testritten met BLACK FALCON. team kijkt nu uit naar de start van het seizoen eind april."  
 
Loek Hartog zelf is blij en opgewonden dat hij voor het team mag rijden. “De steun van Black Falcon betekent veel voor mij, vooral omdat ik voel dat de komende jaren de belangrijkste in mijn carrière zullen zijn. Ik weet zeker dat we onze gestelde doelen in 2021 kunnen bereiken."

Meer nieuws

Algemeen gisteren 17:25

Echtpaar Van Ruiten vandaag 60 jaar getrouwd

Het echtpaar Van Ruiten uit Roelofarendsveen is vandaag 60 jaar getrouwd. Burgemeester Marina Van der Velde bracht een bezoekje aan dit zeer actieve stel dat nog steeds veel en ver fietst. ‘’Wat een prachtig moment!’’

Gemeente gisteren 15:11

Inzameldata oud papier maart

Vanaf augustus 2020 haalt Cyclus het oud papier op. De inzameldatum voor oud papier is zaterdag. De eerstvolgende inzameldatum voor het westen van de gemeente is 6 maart. In het oosten wordt het oud papier op 27 maart opgehaald.

Gemeente gisteren 13:36

Gemeente Kaag en Braassem geeft geen gehoor aan bezwaar huisvesting Kalmoeslaan

De gemeente Kaag en Braassem heeft eind februari twee woningen gereserveerd voor twee personen met een levensstijl die niet thuishoort in een woonwijk. Volgens omwonenden van de Kalmoeslaan in Rijnsaterwoude is de locatie te druk voor de twee individuen die juist in een prikkelarme omgeving moeten wonen. Uit de onlinebijeenkomst van donderdag 25 februari bleek de gemeente geen gehoor te geven aan het bezwaar van de omwonenden.

Cultuur 28 feb. 2021 11:48

Geen VGV '21

De aanhoudende pandemie heeft Splotsz doen besluiten ook dit jaar geen Veen Gaat Vreemd te vieren. Net als vorig jaar zal er ook dit jaar dus stil blijven in De Veen tijdens het paasweekeind.