Ziggo Sport

Loek Hartog stapt over naar Black Falcon

Het Hoogmadense racetalent Loek Hartog rijdt komend seizoen voor de Duitse raceteam van Black Falcon. Met dit team zal Loek een gooi doen naar de titel in het rookie-klassement in de Porsche Carrera Cup Deutschland.

Het team zal rijden met 3 nieuwe Porsche 992 GT3 Cup-wagens. Hartog rijdt in het team naast Carlos Rivas, die al sinds 2017 aan het Duitse team verbonden is. Wie er in de derde auto rijden gaat, is op dit moment nog niet bekend.
 
Timo Frings, hoofd Motorsport BLACK FALCON zegt op de website over Hartog: “Met Loek Hartog hebben we voor het eerst sinds 2018 weer een junior in het team die kan strijden om de titel in het rookie kampioenschap. Loek heeft enorm veel indruk op ons gemaakt met zijn prestatie zowel vorig seizoen als tijdens de eerste testritten met BLACK FALCON. team kijkt nu uit naar de start van het seizoen eind april."  
 
Loek Hartog zelf is blij en opgewonden dat hij voor het team mag rijden. “De steun van Black Falcon betekent veel voor mij, vooral omdat ik voel dat de komende jaren de belangrijkste in mijn carrière zullen zijn. Ik weet zeker dat we onze gestelde doelen in 2021 kunnen bereiken."

Meer nieuws

Sport 31 jul. 2021 09:09

Heemskerk zwemt laatste olympische race

Femke Heemskerk heeft afgelopen nacht in Tokyo haar laatste olympische wedstrijd gezwommen. In de finale van de 4x100 meter wisselslag voor gemengde teams eindigde ze met Kira Toussaint (rug), Arno Kamminga (school), Nyls Korstanje (vlinder) op de zesde plaats.

Advertorial Voor Kinderen 30 jul. 2021 13:57

Rekenen en probleemoplossend vermogen bij kinderen – De Praktijk4Kids helpt

Probleemoplossend vermogen gaat om het herkennen van een probleem, vaardigheden hebben om met problemen om te gaan, vaardigheden hebben om oplossingen te bedenken en uiteindelijk het kiezen van de beste oplossing. Probleemoplossend vermogen speelt een belangrijke rol bij het rekenen. Stagiaire bij De Praktijk4Kids, Mirjam van Zanten, heeft hier onderzoek naar gedaan in het kader van haar afstuderen aan de Universiteit van Utrecht.

Sport 30 jul. 2021 04:08

Heemskerk 6e in eerste individuele olympische finale

Het is Femke Heemskerk niet gelukt haar eerste olympische individuele medaille te halen. De Roelofarendsveense werd 6e op de 100 meter vrije slag. Toch kan ze terugkijken op een uitstekende finale.

Politie 29 jul. 2021 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.