Ziggo Sport

Loek Hartog stapt over naar Black Falcon

Het Hoogmadense racetalent Loek Hartog rijdt komend seizoen voor de Duitse raceteam van Black Falcon. Met dit team zal Loek een gooi doen naar de titel in het rookie-klassement in de Porsche Carrera Cup Deutschland.

Het team zal rijden met 3 nieuwe Porsche 992 GT3 Cup-wagens. Hartog rijdt in het team naast Carlos Rivas, die al sinds 2017 aan het Duitse team verbonden is. Wie er in de derde auto rijden gaat, is op dit moment nog niet bekend.
 
Timo Frings, hoofd Motorsport BLACK FALCON zegt op de website over Hartog: “Met Loek Hartog hebben we voor het eerst sinds 2018 weer een junior in het team die kan strijden om de titel in het rookie kampioenschap. Loek heeft enorm veel indruk op ons gemaakt met zijn prestatie zowel vorig seizoen als tijdens de eerste testritten met BLACK FALCON. team kijkt nu uit naar de start van het seizoen eind april."  
 
Loek Hartog zelf is blij en opgewonden dat hij voor het team mag rijden. “De steun van Black Falcon betekent veel voor mij, vooral omdat ik voel dat de komende jaren de belangrijkste in mijn carrière zullen zijn. Ik weet zeker dat we onze gestelde doelen in 2021 kunnen bereiken."

Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.