Ziggo Sport

Loek Hartog stapt over naar Black Falcon

Het Hoogmadense racetalent Loek Hartog rijdt komend seizoen voor de Duitse raceteam van Black Falcon. Met dit team zal Loek een gooi doen naar de titel in het rookie-klassement in de Porsche Carrera Cup Deutschland.

Het team zal rijden met 3 nieuwe Porsche 992 GT3 Cup-wagens. Hartog rijdt in het team naast Carlos Rivas, die al sinds 2017 aan het Duitse team verbonden is. Wie er in de derde auto rijden gaat, is op dit moment nog niet bekend.
 
Timo Frings, hoofd Motorsport BLACK FALCON zegt op de website over Hartog: “Met Loek Hartog hebben we voor het eerst sinds 2018 weer een junior in het team die kan strijden om de titel in het rookie kampioenschap. Loek heeft enorm veel indruk op ons gemaakt met zijn prestatie zowel vorig seizoen als tijdens de eerste testritten met BLACK FALCON. team kijkt nu uit naar de start van het seizoen eind april."  
 
Loek Hartog zelf is blij en opgewonden dat hij voor het team mag rijden. “De steun van Black Falcon betekent veel voor mij, vooral omdat ik voel dat de komende jaren de belangrijkste in mijn carrière zullen zijn. Ik weet zeker dat we onze gestelde doelen in 2021 kunnen bereiken."

Meer nieuws

Evenementen vandaag 09:33

Feestweekgevoel in Leimuiden

De oliebollenkraam in Leimuiden is per vandaag geopend. Vandaag en morgen kunnen mensen vanaf 11:00 uur genieten van de Oudhollandse lekkernijen.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 15:38

Yvons Springkussenverhuur: hét adres voor het huren van springkussens

Bij Yvons Springkussenverhuur, gevestigd in Rijpwetering, kan je terecht voor het huren van een springkussen, stormbaan of opblaasfiguur. De producten van Yvons Springkussenverhuur zijn perfect voor alle gelegenheden. Alles om jouw feestje compleet te maken!

Calamiteiten gisteren 08:16

Frontale botsing tussen auto en motor op N207

Op woensdagavond, 16 juni, heeft er rond 19.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de N207 bij Leimuiden. Bij het ongeval is een spookrijder frontaal op een motorrijder geklapt.

Verkeer en vervoer 16 jun. 2021 18:57

Leimuiderbrug weer in storing

Woensdagavond was het weer eens raak op de Leimuiderbrug. De brug staat in storing.

Politie 16 jun. 2021 14:59

25-jarige bestuurder blijkt onder invloed van alcohol en drugs

In de nacht van dinsdag 15 op woensdag 16 juni op de Herenweg in Leimuiden, viel een bestuurder op om zijn vreemde rijgedrag. De snelheid van de bolide was van dusdanig dat het politieteam van Kaag en Braassem even poolshoogte nam.