Ziggo Sport

Loek Hartog te zien in Formule 1 Café

Super Cup coureur Loek Hartog uit Hoogmade was afgelopen vrijdag 13 november te zien in het Formule 1 Café van Ziggo Sport. Hierin vertelde Hartog over zijn ervaringen als kampioen van de Porsche Super Cup Benelux en reed hij in een simulator van een Formule 1-auto. In de talkshow, gepresenteerd door Rob Kamphues, wordt elke vrijdag de Formule 1-race van het aankomende weekend geanalyseerd.

In de uitzending vertelde Hartog alle fijne kneepjes van de Porsche Super Cup en benadrukte hij dat hij auto’s met een dak, waar hij nu in rijdt, vele malen leuker vindt dan een open auto zoals de Formule 1-auto’s.

Hartog reed de rit in de simulator op zijn blote voeten vanwege zijn lengte. Het circuit van Zandvoort in de simulator reed hij op zijn blote voeten binnen een tijd van 1 minuut 11 en kwam hiermee in de top 10 te staan. Hierbij ging hij zijn voorbeelden Robert Doornbos  en Tim Coronel voorbij. Zij reden een tijd van 1 minuut 12 en 1 minuut 13.

Toch was Hartog niet tevreden. In de trainingen voorafgaand aan de uitzending reed hij een seconde sneller. ‘’Er zat meer in’’, laat Hartog weten in de uitzending. Maar toch is hij blij dat hij sneller was dan zijn ‘helden’.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.