Luid Kaag & Braassem 2020 gaat online

Laten we het erop houden dan 2020 een anders dan anders jaar was. Ja, de politiek heeft gewoon zijn werk weer gedaan (of niet!), inwoners hebben weer bijzondere verhalen om te vertellen gehad of hebben uitzonderlijke acties ondernomen. Maar toch was er iets wat echt anders was. Namelijk Oude Wetering en Roelofarendsveen zijn een stapje dichterbij gekomen met de E.M.M. fusie.

Of wat te denken over de verdwenen Gerardusschool, monumenten hadden het sowieso zwaar dit jaar. Of nieuwe winkels die geopend zijn door docenten, de vraag waar de Polen nu moeten slapen, eindelijk is er begonnen om de Langebrug te repareren, de financiën van de gemeente zijn een zorgenkindje, net als het pontje bij de Kaag of de ambtswoning van de burgemeester. Het zijn maar een paar dingen… o ja… en iets over corona en aluminium hoedjes. Maar die zal je altijd wel houden… die aluminium hoedjes dus.

Dit jaar een geheel digitale oudejaarsconference, want ze verbouwen in de Alkeburcht! En daar passen wij ons dan natuurlijk graag naar aan. Dus op 29 en 30 december kunt u de oudejaars online kijken via tablet, laptop, computer of door te streamen naar je TV. De voorstellingen beginnen om 20.15 uur en een kaartje kost 7,50 euro.

En dit jaar werken we samen met Van der Poel Vers in Roelofarendsveen om het een extra speciale avond te maken. Want bij het kopen van je digitale toegangskaartje kan je ook voor een mooie prijs een heerlijk Borrel+Hap pakket bestellen waarmee je op de dag van de uitzending (of de dag ervoor) een heerlijk hapjes en drankjes pakket kan ophalen. Zodat de voorstelling extra gezellig wordt.

Meer informatie via www.luidkaagenbraassem.nl

Meer nieuws

Sport gisteren 17:44

EK Verbij binnen 100 meter over

Het EK in Heerenveen duurde dit jaar voor Kai Verbij nog geen 100 meter. Door een val na de start op de eerste 500 meter, kan hij zijn derde Europese titel voorlopig in de ijskast zetten.

Algemeen 15 jan. 2021 15:42

Elke maandag een brandende vraag van brandweer Leimuiden

Elke maandag stelt brandweer Leimuiden een brandende vraag op hun Facebook. Je hebt dan tot en met vrijdag om de vraag te beantwoorden. Daarna wordt de vraag beantwoord. Maar naast dat je meer leert over verschillende onderwerpen van de brandweer, komen er ook leuke acties aan met een daarbij horende prijs voorbij.

Coronacrisis in Kaag en Braassem 15 jan. 2021 13:15

Inenten zorgmedewerkers ook in de regio Hollands Midden van start gegaan

Vrijdagochtend 15 januari was ook voor GGD Hollands Midden het moment daar: de start van het vaccineren van zorgmedewerkers. De eerste vierhonderd zorgmedewerkers worden vandaag ingeënt in Leiden. Duizenden zorgmedewerkers zullen de komende periode volgen.

Coronacrisis in Kaag en Braassem 15 jan. 2021 11:37

Dit zijn de regels rondom quarantaine

Weet jij hoe het nu ook alweer zit met quarantaine? Wanneer ga je in quarantaine en wat kun je doen als je thuis moet blijven? Hier staat het nog allemaal een keer op een rijtje.