Luid Kaag & Braassem 2020 gaat online

Laten we het erop houden dan 2020 een anders dan anders jaar was. Ja, de politiek heeft gewoon zijn werk weer gedaan (of niet!), inwoners hebben weer bijzondere verhalen om te vertellen gehad of hebben uitzonderlijke acties ondernomen. Maar toch was er iets wat echt anders was. Namelijk Oude Wetering en Roelofarendsveen zijn een stapje dichterbij gekomen met de E.M.M. fusie.

Of wat te denken over de verdwenen Gerardusschool, monumenten hadden het sowieso zwaar dit jaar. Of nieuwe winkels die geopend zijn door docenten, de vraag waar de Polen nu moeten slapen, eindelijk is er begonnen om de Langebrug te repareren, de financiën van de gemeente zijn een zorgenkindje, net als het pontje bij de Kaag of de ambtswoning van de burgemeester. Het zijn maar een paar dingen… o ja… en iets over corona en aluminium hoedjes. Maar die zal je altijd wel houden… die aluminium hoedjes dus.

Dit jaar een geheel digitale oudejaarsconference, want ze verbouwen in de Alkeburcht! En daar passen wij ons dan natuurlijk graag naar aan. Dus op 29 en 30 december kunt u de oudejaars online kijken via tablet, laptop, computer of door te streamen naar je TV. De voorstellingen beginnen om 20.15 uur en een kaartje kost 7,50 euro.

En dit jaar werken we samen met Van der Poel Vers in Roelofarendsveen om het een extra speciale avond te maken. Want bij het kopen van je digitale toegangskaartje kan je ook voor een mooie prijs een heerlijk Borrel+Hap pakket bestellen waarmee je op de dag van de uitzending (of de dag ervoor) een heerlijk hapjes en drankjes pakket kan ophalen. Zodat de voorstelling extra gezellig wordt.

Meer informatie via www.luidkaagenbraassem.nl

Meer nieuws

Sport 31 jul. 2021 09:09

Heemskerk zwemt laatste olympische race

Femke Heemskerk heeft afgelopen nacht in Tokyo haar laatste olympische wedstrijd gezwommen. In de finale van de 4x100 meter wisselslag voor gemengde teams eindigde ze met Kira Toussaint (rug), Arno Kamminga (school), Nyls Korstanje (vlinder) op de zesde plaats.

Advertorial Voor Kinderen 30 jul. 2021 13:57

Rekenen en probleemoplossend vermogen bij kinderen – De Praktijk4Kids helpt

Probleemoplossend vermogen gaat om het herkennen van een probleem, vaardigheden hebben om met problemen om te gaan, vaardigheden hebben om oplossingen te bedenken en uiteindelijk het kiezen van de beste oplossing. Probleemoplossend vermogen speelt een belangrijke rol bij het rekenen. Stagiaire bij De Praktijk4Kids, Mirjam van Zanten, heeft hier onderzoek naar gedaan in het kader van haar afstuderen aan de Universiteit van Utrecht.

Sport 30 jul. 2021 04:08

Heemskerk 6e in eerste individuele olympische finale

Het is Femke Heemskerk niet gelukt haar eerste olympische individuele medaille te halen. De Roelofarendsveense werd 6e op de 100 meter vrije slag. Toch kan ze terugkijken op een uitstekende finale.

Politie 29 jul. 2021 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.