Dennis

Luid Kaag en Braassem blikt terug op 2019

2019 nadert haar einde. De tijd van terugkijken is aangebroken, dus staat Patrick Deters met zijn team van Luid Kaag en Braassem weer in de Alkeburcht.

2019 was een redelijk rustig jaar. Weinig tot geen politiek gekonkel. Maar dat is met een zo goed als volledig dichtgetimmerd regeeraccoord niet vreemd. Toch was er voor Deters genoeg materiaal om een mooi, leuk avondvullend programma te maken. De wethouders Van der Wereld en Peters, die als enige van het college als een soort designated survivor afwezig was zondagavond, kregen het aardig voor de kiezen. Het hilarische voorlichtingsfilmpje van de wethouder bij de papierbak op het Noordplein kwam nogmaals langs en ook de tulpensteiger kwam langs. Want ja, daar konden we natuurlijk echt niet omheen. Net als de kerkbrand in Hoogmade. Was het dan allemaal kommer en kwel het afgelopen jaar? Natuurlijk niet. Prachtige liedjes, geschreven door zijn vriendin Hanneke, vertolkt door Dyonne en Jesper passeerden de revue. En een groot aantal winnaars werd nog even in het zonnetje gezet. Al met al was ook deze oudejaars er weer eentje waar Deters en zijn team trots op kunnen zijn.

Vanavond staat Luid Kaag en Braassem nog 1x in de Alkeburcht. Er zijn nog een paar kaartjes beschikbaar, dus grijp uw kans. Bestellen kan via https://www.deters.nl/kaartjes.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.