Dennis

Luid Kaag en Braassem sluit jaar af met lach en traan

Woensdagavond was de eerste van 2 oudejaarsvoorstellingen van het team van Luid Kaag en Braassem.  Net als vorig jaar was en is de voorstelling ook dit jaar digitaal.

Rode draad deze voorstelling is het hele proces rond het afscheid van de oude en de zoektocht naar en aanstelling van de nieuwe burgemeester dit jaar. Maar ook de skaeve huse project en de problematiek rond De Poelen passeren de revue. Tijdens de show roept Deters het publiek op meer betrokken te zijn bij de politiek en de grote thema’s die spelen in de gemeente, zoals de energie transitie. En dan niet alleen als de beslissing genomen is of genomen dreigt te worden, maar ook in de ontwikkelingsfase. Dat item werd afgesloten met een verrassende cover.

Mooi en een tikkeltje emotioneel wordt het als Deters spreekt over zijn eerder dit jaar overleden moeder. Het vertrouwde stemgeluid van de teruggekeerde Dionne van Amsterdam zorgde voor een warme afsluiting van het item.

De digitale oudejaars blijkt ook dit jaar een goeie vervanging voor de show in het theater. Dat de opnames achterhaald werden door de actualiteit kan je als maker weinig aan veranderen, werd op een handige manier opgevangen.

Als gezegd is vanavond de tweede digitale voorstelling van de oudejaars. Er zijn uiteraard nog kaartjes voor te krijgen. Ga daarvoor naar www.luidkaagenbraassem.nl. Daar vind je alle info.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.