LV Plantaris’ One en Only estafette-marathon wederom een succes

Drie jaar lang heeft de Veense wijk, ‘de vergeten groenten buurt’ zich er op kunnen voorbereiden. De estafette marathon die plaatsvindt op de zaterdag voorafgaande aan het kermisfestijn.

In 2020 stond het al gepland. In 2021 werd het opnieuw gepland, om uiteindelijk in 2022 één van de succesnummers van de kermisweek te zijn. “Het Veenstenen Tijdperk”, een hardloopfestijn van 18 rondes door één en dezelfde wijk.

Een parcours bestaande uit meer dan 30 bochten door een wijk met namen van diverse groenten. De geschiktste persoon om hier het startschot te geven, was niemand minder dan Lex van der Meer, voormalig groenteboer op het Noordplein.

Dennis van Berkel, inmiddels ook bekend als Mr. One en Only, presteerde het om voor de 14e keer als winnaar over de streep te komen.

Winnaars

Teams: Team Schildpad, Kasteellopers 1, Team Reijnders

Heren: Dennis van Berkel, Ben Kerkvliet, Ralph van der Kamp

Dames: Alieke Hoogenboom, Katie Unoki, Jill Wuyts

Leukst verkleed: De vergeten Neandeerthalers, Het vergeten groen, Captain Caveman

"Met dank aan de vele vrijwilligers van LV Plantaris, de gastvrijheid in de wijk, onze sponsors, het op het laatste moment toch nog een droge weer, en een pluim voor de toeschouwers", aldus de organisatie.

De One en Only sponsort elk jaar een goed doel in de gemeente Kaag en Braassem, dit jaar is gekozen voor Stichting Moier en Stichting Groen Licht.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.